ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 28 kesäkuu 2021 11:00

Sacha Petshi palaa kotimaahansa. Taustalla vakava perhesyy.

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(3 ääntä)

Sacha Petshi ei enää jatka pelaamista Rovaniemen Palloseurassa. RoPS ja Petshi ovat purkaneet sopimuksen yhteisymmärryksessä. Petshi palasi kotimaahansa lauantaina.

Rovaniemen Palloseuraa maaliskuusta edustanut Sacha Petshi on joutunut palaamaan kotimaahansa pakottavien perhesyiden vuoksi.

Taustalla on hänen vaimonsa raskaudessa ilmenneet ongelmat. Petshin perheessä on kevään ajan odotettu myöhemmin kesällä syntyvää lasta, mutta viimeiset tiedot lapsen terveydestä ovat erittäin huolestuttavia.

Tiedot saatuaan Petshi matkusti välittömästi Ranskaan perheensä luokse.

Rovaniemen Palloseuran ajatukset ovat Sachan sekä hänen vaimonsa tukena. Samalla kiitämme häntä ajastaan RoPS:n paidassa.

Sacha Petshi on antanut luvan perheensä tilanteesta kertomiseen.

Luettu 2530 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309