ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 26 helmikuu 2021 14:56

Kiitos, Eetu Muinonen! "Aika sanoa hyvästit rakkaalle Palloseuralle"

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(26 ääntä)
Kiitos, Eetu Muinonen! "Aika sanoa hyvästit rakkaalle Palloseuralle" Oona Sarajärvi

Rovaniemen Palloseurassa isossa roolissa viimeiset viisi kautta pelannut Eetu Muinonen ei jatka seurassa enää tulevalla kaudella. Koko RoPS-yhteisö haluaa kiittää viime kauden kapteeniaan uransa toisesta RoPS-jaksostaan.

Muinosen sopimus seuran kanssa päättyi viime sesongin päätteeksi. Tämän jälkeen yleinen käynnissä oleva haastava tilanne johti siihen, että Muinonen perheineen muuttivat Tampereelle.

Pitkän uran Suomen, Norjan ja Belgian kentillä tehnyt 34-vuotias Muinonen kertoi tiedostavansa, että pelaajaura alkaa olemaan lähellä loppusuoraa. Tällä hetkellä loukkaantumisesta toipuva pelaaja ei kuitenkaan lähtökohtaisesti ole vielä laittamassa nappulakenkiään naulaan, kunhan pääsee pelikuntoon ja sopiva joukkue löytyy.

Muinonen pelasi RoPSissa myös vuosina 2011–2013 eli yhteensä hän on viettänyt Rovaniemellä seitsemän vuotta. Kaupungista on tullut Muinoselle tärkeä ja hän kertoikin, että ei pidä mahdottomana, että vielä palaisi Rovaniemelle.

Muinonen on aina erottunut positiivisesti kentällä ja sen ulkopuolella, mikä on tehnyt hänestä erittäin pidetyn henkilön sekä pelikavereiden että fanien keskuudessa. Erinomaisten pelitaitojensa lisäksi Muinonen omaa ensiluokkaisen persoonan, suuren sydämen ja esimerkillisen asenteen.

Valtava kiitos, Edu ja kaikkea hyvää!

Eetu Muinosen kiitoskirje:

Haikein mielin kirjoitan nyt omaa kiitoskirjettäni kotonani Tampereella. Viime kausi päättyi valtavaan pettymykseen ja siitä toipuminen on vienyt paljon aikaa. Olen koittanut reflektoida omaa kauttani ja uraani viime aikoina, ja tiedostan että kilometrimittarissa alkaa loppusuora häämöttää ennen kuin on aika hypätä sivuun. Loukkaantumiset ja niistä toipumiset ovat varjostaneet omaa uraani paljon, ja varsinkin tällä iällä kuntoutuminen niistä on vienyt paljon aikaa. Se on pistänyt miettimään omaa tulevaisuuttani. Se on rehellisesti sanottuna vielä hämärän peitossa.

Olen valtavan ylpeä siitä, että olen saanut edustaa tätä upeaa seuraa ja seitsemän kautta Rovaniemellä jätti ison jäljen sydämeen. Rovaniemestä tuli meidän perheelle koti. Vaikka matkassa oli välillä vaikeitakin hetkiä, mieleen on parhaiten jääneet pelikavereiden ja joukkueen taustahenkilöiden lisäksi kaikki ne ihmiset, jotka tekevät päivittäin valtavan määrän työtä seuran eteen. Tuoreessa muistissa on myös 2018 hopeamitalit, Europelit, 2012 nousujuhlat, maalit fanien edessä, taklaukset puukatsomon edessä, juhlat voittojen jälkeen kopissa, Jänkäderbyt, Soveltava RoPS, jopa ne hetket kun on kenttä saatu vapaaehtoisten avulla kolattua lumesta puhtaaksi... Niin paljon upeita muistoja ja ihmisiä, jotka nimenomaan tekevät tästä seurasta niin hienon. Kiitos Teille!

Ei ole itsestäänselvyys, että näiltä leveyspiireiltä löytyy seura, joka on edustanut sinivalkoisia värejä Euroopassa ja taistellut monta vuotta Suomen pääsarjassa hyvistä sijoituksista. Seura voi tänä päivänä olla ylpeä myös siitä, että joukkueen täyttää ensi kaudella monta oman kylän poikaa, jotka ovat kulkenut seuran oman pelaajapolun läpi.

Tulevat ajat voivat olla haasteelliset, mutta uskon ja tiedän, että jonain päivänä sininen aurinko taas nousee ja RoPS pelaa Veikkausliigaa. Sitä ennen me kaikki haluamme nähdä jälleen taistelevan ja innostavan RoPSin, ja sen tiedän, että valmennus ja pelaajat tekevät kaikkensa tämän eteen.

Haluan erityisesti kiittää myös kaikkia kannattajia ja faneja, jotka ovat jaksaneet tukea ja kannustaa vaikeinakin hetkinä. Sitä kannustusta RoPS tarvitsee nyt enemmän kuin koskaan!

Tulen seuraamaan tarkasti RoPS:n otteita nyt ja aina. Nyt on kuitenkin omalta osaltani aika sanoa hyvästit rakkaalle Palloseuralle. Samalla kuitenkin toivon, että tiemme vielä joskus kohtaavat.

Sinisellä Sydämellä,
Eetu Muinonen

Luettu 8189 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309