Uutiset

Miehet

torstai, 11 helmikuu 2021 08:59

RoPSin Jussi Niskalle kutsu alle 19-vuotiaiden maajoukkueleirille - maaliskuussa edessä isot ottelut

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(3 ääntä)
RoPSin Jussi Niskalle kutsu alle 19-vuotiaiden maajoukkueleirille - maaliskuussa edessä isot ottelut Oona Sarajärvi

Rovaniemen Palloseuran 18-vuotias Jussi Niska on valittu mukaan Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkueen harjoitusleirille. Eerikkilässä luvassa on muun muassa harjoitusottelut EIF:iä ja FC Interiä vastaan.

U19 maajoukkue kokoontuu Eerikkilään valmistautumaan maaliskussa pelattaviin EM-karsintaotteluihin. Tuolloin Suomi pelaa Belgiaa, Espanjaa ja Färsaaria vastaan.

- Odotamme innolla karsintapelejä. Pääsemme jo karsintavaiheessa pelaamaan kahta Euroopan terävimmän huipun maata vastaan. Yksittäisissä otteluissa voi tapahtua mitä vain, ja haluamme yllättää vastustajamme, joukkueen päävalmentaja Peter Lundberg kommentoi Suomen Palloliiton verkkosivuilla.

Vasempana laitapuolustajana pelaava Niska ja muu joukkue kohtaavat 24. helmikuuta RoPSin tulevan kauden kilpakumppani EIF:n ja seuraavana päivänä veikkausliigaseura FC Interin. Leiri alkaa jo 22. helmikuuta.

Niska pelasi täydet 90 minuuttia, kun RoPS avasi viime viikolla kilpakautensa kukistamalla FF Jaron 2-1-lukemin.

Luettu 3105 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi