ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 05 helmikuu 2021 18:21

RoPS matkustaa Suomen Cupin avaukseen Pietarsaareen

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(2 ääntä)
Mikko Mannila on pitänyt harjoituksissa hyvää ilmettä. Vieressä fysio Vilma Poutiainen. Mikko Mannila on pitänyt harjoituksissa hyvää ilmettä. Vieressä fysio Vilma Poutiainen.

Rovaniemen Palloseura kohtaa Suomen Cupin avausottelussa pietarsaarelaisen FF Jaron. Ottelu Tellushallenissa alkaa lauantaina 6.2.2021 kello 15.15. Pelin näyttää suorana Ruutu+

Rovaniemen Palloseura on Suomen Cupin avausotteluiden alla samassa tilanteessa kuin moni muukin joukkue, ettei vastustajasta juurikaan tiedetä.

Se kuitenkin tiedetään, että sarjapaikkansa säilyttänyt ja viime kauden Ykkösessä kolmanneksi yltänyt FF Jaro on muuttunut RoPS:aa vähemmän.

Toisaalta pietarsaarelaiset menettivät talven aikana ahnaimmat maalitykkinsä Anthony Olusanyan HJK:lle ja Severi Kähkösen AC Oululle.

Toisaalta he saivat tilalle viime vuoden Ykkösessä peräti 14 maalia Musan Salamalle iskeneen kokeneen hyökkääjän Juuso Aallon.

Valmennuspuolella Pietarsaaressa puhaltavat nyt uudet tuulet. Pietarsaarelaisia valmentaa nyt vahvan Jaro-taustan omaavat Jimmy Wargh ja Pavle Milosavljevic.

RoPS:n päävalmentaja Mikko Mannila ei toistaiseksi ole kovin paljon kiinnittänyt huomiota tulevaan vastustajaan.

- Mutta huominen on kilpailullinen peli, jota totta kait lähdetään voittamaan, Mannila huomauttaa.

- Jos ja kun haluamme jatkoon Suomen Cupissa, se edellyttää voittoja heti lohkovaiheessa. Mutta tässä vaiheessa aikaa käytetään kaikkeen muuhun kuin vastustajaan – kuten joukkueen kasaamiseen.

Kuluneella viikolla RoPS julkisti kolme uutta pelaajaa.

Puolustava keskikenttäpelaaja Nino Roffelsen saapui maahan jo maanantaina, mutta vielä perjantai-iltana on epäselvää, ennättävätkö hänen paperinsa Hollannista Suomeen jo lauantaiksi.

Sen sijaan kaksi muuta uutta pelaajaa Elmeri Hirvonen ja Didis Lutumba-Pitah ovat joukkueen matkassa.

Mannila uskoo, että joukkue tulee vielä muuttumaan ennen varsinaisen sarjakauden alkua huhtikuun puolivälissä.

- Toivotaan. Tällä viikolla saimme kolme uutta pelaajaa sisään, ja toivottavasti sama tahti jatkuu seuraavallakin viikolla, RoPS:n päävalmentaja sanoo.

- Kovasti sen eteen paiskitaan hommia. Mutta aina ei kaikki mene niin nopeasti kuin itse haluaisi, koska keskusteluissa on mukana muitakin osapuolia kuin vain me.

Yhdestä seikasta päävalmentaja Mikko Mannila ei anna periksi joukkuetta kasatessaan.

- Kompromisseja emme tee, Mannila paaluttaa.

- Meille on selkeää, millaisia pelaajaprofiileja me haemme ja niitä me yritämme löytää.

Talven ensimmäiset harjoitusviikot ovat tiputtaneet RoPS:n kokoonpanosta toistaiseksi pois Simo Roihan sekä Tuomas Kaukuan.

Luettu 3676 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309