ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 21 elokuu 2020 16:23

RoPS haastavista asemista Helsingin Jalkapalloklubin kimppuun.

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(9 ääntä)
Jussi Niska on RoPS-pelaaja, jota seurataan tarkasti myös huomenna. Jussi Niska on RoPS-pelaaja, jota seurataan tarkasti myös huomenna. Oona Sarajärvi

Rovaniemen Palloseura kohtaa huomenna lauantaina Veikkausliigassa toisena olevan Helsingin Jalkapalloklubin. Ottelu Keskuskentällä alkaa kello 17.00. Lipunmyynti RoPS:n Bingolla vielä lauantaina kello 12.00 – 15.30, netissä www.lippu.fi sekä Rovaniemen Prismassa.

RoPS:n tilanne otteluun lähdettäessä on rehellisesti haastava. Loukkaantumisten kohdalla on edelleen kysymysmerkkejä, ja varmuudella poissa ovat HJK:n lainamiehet.

Ottelua edeltävänä päivänä päävalmentaja Vesa Tauriainen ei ollut varsinaisesti juttutuulella.

- On tämä touhua, Tauriainen pyöritteli päätään.

- Mutta katsotaan nyt. Sen näkee huomenna, ketkä lopullisesti pelaa. Nukutaan yön yli josko nukkumatti olisi joitain korjannut.

RoPS:n tilannetta hankaloittaa sekin, että samaan aikaan akatemiajoukkue RFA pelaa Jyväskylässä.

Aikaisempina kausina sarjaohjelmaa laadittaessa on ollut pyrkimyksenä, etteivät edustusjoukkue ja farmijoukkue pelaisi samana päivänä, mutta korona on vaikeuttanut tätäkin pyrkimystä.

RoPS:lla on kuitenkin alla hyvä suoritus viime tiistailta. Sarjakärki FC Inter oli Keskuskentällä ahtaalla, ja voiton ratkaisi lopulta Benjamin Källmanin hiukan onnekaskin pusku aivan tolpan juureen.

Tappiosta huolimatta RoPS osoitti, että se pystyy taistelemaan tasapäisesti kärkijoukkueitakin vastaan.

Huominen vastustaja Helsingin Jalkapalloklubi sytyttää aina. Klubin nimivahvassa miehistössä on runsaasti rovaniemeläisille erittäin tuttuja pelaajia.

Antonio Regueron ja Lucas Lingmanin näkemistä odottaa moni RoPS:nkin kannattaja. Viimeisimpänä RoPS-taustaisena Klubiin liittyi Tanskasta Suomeen palannut Pyry Hannola.

Eikä tietenkään sovi unohtaa Rovaniemen Palloseuraa kaudella 2018 hopealle luotsannutta Toni Koskelaakaan.

Mestaruutta tavoitteleva HJK ei kuitenkaan ole kulkenut aivan voitosta voittoon. Alla ovat mm. tasapelit Honkaa ja FC Lahtea vastaan.

- HJK tulee kuitenkin tällä kaudella voittamaan kaikki pokaalit, RoPS-valmentaja Tauriainen arvelee.

- Mutta lähdetään taistelemaan ja tekemään parhaamme.

RoPS:n kokoonpanosta puuttuvat huomenna lainapelaajat Matias Niemelä, Enoch Banza, Kalle Katz sekä Joonas Vahtera.

Kalle Katz ei olisi pelannut muutenkaan, sillä hän otti edellisessä ottelussa neljännen varoituksensa ja on yhden ottelun pelikiellossa. Varsinaisen pelikieltonsa Katz kärsii IFK Mariehamn -vierasottelussa.

Matias Niemelän tilalla RoPS-maalilla pelaa nyt ensimmäisen ottelunsa uusi tulokas Sammy N’Djock.

Ulkopaikkakuntalaisille huomisen RoPS – HJK -pelin näyttää suorana Ruutu Urheilu. Rovaniemellä peli näkyy Hattrick Sports Barissa – kelisen salliessa myös Kävelykadun jättiscreeniltä.

Luettu 2302 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309