ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 24 kesäkuu 2020 15:58

RoPS matkustaa Seinäjoelle. Tänään on Veikkausliigan kenraali SJK – RoPS.

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(2 ääntä)

Rovaniemen Palloseura ja Seinäjoen Jalkapallokerho kohtaavat tänään kesän viimeisessä harjoituspelissä. Ottelu OmaSP Stadionilla alkaa kello 18.00. Linkki suoraan lähetykseen löytyy www.sjk.fi kautta.

RoPS ja SJK kohtasivat kertaalleen jo tammikuussa Suomen Cupin lohkovaiheen avauskierroksella. Tasapeliin 1-1 päättyneessä ottelussa RoPS:n maalista vastasi Eetu Muinonen.

Sekä RoPS:n että SJK:n taival Suomen Cupissa päättyi lohkovaiheeseen, joten kesäkuuta on täytetty harjoitusotteluilla.

SJK on pelannut RoPS:n tapaan kolme harjoitusottelua. Seinäjokiset ottelivat tasan FC Hakan ja Tampereen Ilveksen kanssa sekä kukistivat kotonaan VPS:n 3-0.

Kun kauden alkuun on enää viikko, on jokainen mahdollinen peliminuutti joukkueille erittäin tärkeä. Koronaepidemian takia todellinen valmistautumisaika on jäänyt poikkeuksellisen lyhyeksi.

- Keneltäkään mitään pois ottamatta emme ole vielä päässeet pelaamaan yhtään ottelua sillä oletetulla kokoonpanolla, jolla kauteen lähdetään, RoPS:n päävalmentaja Vesa Tauriainen sanoo.

- Yhtenäisen pelaamisen kannalta tämä on ollut haastavaa aikaa, mutta toisaalta taas tänäänkin nuoret pelaajat saavat minuutteja.

Kuluvalla viikolla RoPS:n kokoonpanosta tipahtivat Zurab Tsiskaridze sekä Atte Sihvonen. Heidän kohdallaan ollaan toiveikkaita, ettei poissaolo veny kovin pitkäksi. Simo Majander sen sijaan saattaa kuntoutua pidempäänkin.

Vaikka joukkueessa on jotain poissaoloja, haluaa Vesa Tauriainen nähdä joukkueensa ottaneen jälleen kehitysaskelia.

- Peruspelaaminen ja pallonhallinta, tiivistää RoPS-valmentaja seikat, joissa odottaa kehitystä tapahtuneen.

- Meidän on löydettävä selkeyttä pelaamiseen. Varsinkin pallonhallinnan osalta se on ollut hapuilevaa. Mutta uskon vahvasti, että löydämme tänään niitä yhteisiä juttuja.

Suora linkki live-streamiin löytyy tästä: https://events.liveto.io/events/sjk-rops

RoPS aloittaa kautensa Veikkausliigassa ensi viikolla 2.7. FC Interin vieraana. RoPS:n ensimmäinen kotiottelu on keskiviikkona 8.7. klo 18.30. RoPS:aa vastaan asettuu Helsingin IFK.

Luettu 1848 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309