ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 10 maaliskuu 2020 17:42

RoPS:n puolustus vahvistuu edelleen - Kalle Katz palaa Napapiirille vuoden lainasopimuksella HJK:sta

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(7 ääntä)
Kalle Katz ottelussa RoPS - FC Inter 28.7.2020 Kalle Katz ottelussa RoPS - FC Inter 28.7.2020 Oona Sarajärvi

Viime kaudella erittäin nousujohteisesti esiintynyt puolustaja Kalle Katz, 20, pelaa Rovaniemellä myös alkavalla kaudella. RoPS ja HJK ovat sopineet Katzin kohdalla vuoden lainasopimuksesta.

Kuluvalla viikolla RoPS:n puolustuslinja on vahvistunut huomattavasti. Eilen RoPS uutisoi keskuspuolustaja Zurab Tsiskaridzen sopimuksesta. Tänään RoPS ja HJK sopivat Kalle Katzin lainasta.

- Me saamme Kallen myötä lisää vaihtoehtoja puolustuslinjaa, iloitsee RoPS:n valmentaja Mika Pulkkinen.

- Hän on ollut täällä aiemmin, tietää meidän metkut ja toimintatavat. Vaihtoehtojen lisäksi hän tuo meille myös lisää kokemusta Veikkausliigan peleistä.

Viime kaudella Katz pelasi RoPS:n paidassa 17 Veikkausliigan ja 7 Suomen Cupin ottelussa. Tilille tulivat myös täydet minuutit Eurooppaliigan karsinnoissa.

Kausi käynnistyi hiukan tunnustellen, mutta syksyä kohden Katzista kasvoi yksi RoPS:n runkopelaajista.

- Aluksi oli pieniä sopeutumisvaikeuksia, Katz myöntää.

-Se oli käytännössä minun ensimmäinen kausi Veikkausliigassa. Aluksi oli totuttelua kovempaa pelitempoon ja kovempaan sarjaan, mutta pelaaminen parani huomattavasti. Kokonaisuudesta voin olla tyytyväinen.

Kuluneen talven Katz on harjoitellut Helsingin Jalkapalloklubin mukana tutun valmentajan Toni Koskelan alaisuudessa. Katz on ennättänyt jo pelaamaan kolmessa Suomen Cupin ottelussa.

Nuoren puolustajan mukaan kuluneiden kuukausien aikana ei ole hikeä säästelty.

- Kovaa on treenattu, ja toivottavasti pääsen näyttämään, että tulen parempana pelaajana takaisin, Katz sanoo.

- Tietenkin tarkoitus on parantaa sekä joukkueena että yksilönä. Päivä päivältä on tarkoitus kehittyä pelaajana, auttaa joukkuetta ja sitä kautta myös edetä itse omalla uralla.

Rovaniemen Palloseuran kilpailullinen kausi käynnistyy 11.4.2020 vierasottelulla juurikin HJK:ta vastaan. Siinä ottelussa Kalle Katz ei voi edustaa Rovaniemen Palloseuraa, mutta on todennäköisesti mukana RoPS:n ensimmäisessä kotiottelussa 17.4.2020. Rovaniemelle saapuu tuolloin Seinäjoen Jalkapallokerho.

Luettu 2646 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309