ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 11 joulukuu 2019 19:38

RoPS:n keskikenttä täydentyy - Youness Rahimi jatkaa Napapiirillä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(11 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran keskikenttä täydentyy monipuolisella pallotaiturilla. Tänään varmistui Youness Rahimin jatko Napaiirillä myös kaudella 2020. Uusin sopimus on vuoden mittainen.

Nuoresta iästään huolimatta Youness Rahimilla, 24, on jo pitkä kokemus Veikkausliigassa. Rahimi debytoi pääsarjatasolla FC Hongan paidassa kaudella 2012. Nyt vyöllä on jo liki 150 Veikkausliigan ottelua.

Rahimi saapui Rovaniemelle viime keväänä kauden jo alettua. Häneltä jäi väliin kaksi ensimmäistä sarjaottelua, mutta sen jälkeen hän oli läpi kauden mukana vakiokokoonpanossa. Viidellä osumallaan Rahimi oli myös joukkueen paras maalintekijä.

Keskikentällä viihtyvä Rahimi oli yksi niistä päättyneen sesongin pelaajista, jonka päävalmentaja Vesa Tauriainen halusi ehdottomasti pitää tulevassa joukkueessaan.

- Youness on monikäyttöinen ja erittäin hyvällä asenteella varustettu pelaaja, Tauriainen kehuu.

- Hän pystyy pelaamaan kymppipaikkaa sekä molempia laitoja. Hän on hyvä pallon kanssa ja kykenee toimimaan pienessäkin tilassa. Hänessä on myös paljon enemmän potentiaalia, kuin tähän mennessä olemme nähneet.

Valmentajana Tauriainen ei ole Rahimille toistaiseksi tuttu, mutta ennen uutta sopimusta miehet ovat keskustelleet tulevasta kaudesta useaan otteeseen.

Edelliskausina Rahimia on peluutettu pääsääntöisesti laidassa, RoPS:ssa pariin otteeseen jopa kärjessä, mutta Tauriaisen papereissa Rahimi sijoitettaisiin lähtökohtaisesti hänen omimmalle tontilleen eli kymppipaikalle.

Tauriaisen tulevat suunnitelmat kuulostavat Rahimin korvaan lupaavilta. Myös pikkuhiljaa rakentuva RoPS:n uusi joukkue vaikuttaa mielenkiintoiselta.

- RoPS oli Suomessa ehdoton ykkösvaihtoehto niistä joukkueista, joissa halusin jatkaa, Rahimi sanoo.

- Meillä tulee olemaan erilainen joukkue kuin viime kaudella, mutta se voi olla hyväkin juttu. Kaikki, mitä olen kuullut tulevasta jengistä sekä tavastamme pelata, on kuulostanut hyvältä ja sopii minulle. Olemme yllätysvalmiita.

RoPS:n miesten edustusjoukkueen yhteiset harjoitukset alkavat loppiaisen jälkeen. Kilpailullinen kausi käynnistyy Suomen Cupin avausottelulla RoPS – SJK lauantaina 25.1.2020. Ottelu pelataan Oulussa.

Juhlavuoden kausikortit nyt myynnissä!


RoPS:n juhlavuoden kausikortit ovat myynnissä RoPS:n verkkokaupassa www.ropskauppa.fi. Korttien jako ja postitus alkaa viikolla  50. Klikkaa ostoksille!

Luettu 3241 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309