ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 10 joulukuu 2019 17:57

RoPS:lta megayllätys – Wato Kuaté palaa Napapiirille

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(11 ääntä)
Wato Kuaté ottelussa VPS - RoPS. RoPS voitti 0-1. Wato Kuaté ottelussa VPS - RoPS. RoPS voitti 0-1. Juha Tamminen

Rovaniemen Palloseuran keskikenttä vahvistuu merkittävästi. Veikkausliigassa keväällä 2018 kohauttanut Wato Kuaté, 24, palaa pelaamaan Napapiirille. Sopimus on kaksivuotinen.

Keväällä 2018 Wato Kuaté oli Veikkausliigan paras pelaaja omalla pelipaikallaan. Vahvana mutta myös taitavana jässikkänä Kuaté pystyi lähes yksin hallitsemaan koko keskikentän pohjaa.

Mestaruustaistossa mukana olleella RoPS:lla ja Kuatélla oli kovat odotukset jatkon suhteen, mutta valitettavasti heinäkuussa 2018 osapuolten tiet erkanivat sisäisten erimielisyyksien vuoksi. Kuatén sopimus purettiin etuajassa.

Rovaniemen Palloseuran nykyinen päävalmentaja Vesa Tauriainen muistaa tilanteen ja tietää Kuatén taustat. Hän tiedostaa riskit, mutta tunnustaa samalla portugalilaisen valtavan potentiaalin

- Olemme pyörittäneet tätä siirtoa parin kuukauden ajan monelta eri kantilta. Tämä ei ollut meiltä mikään hätiköity päätös, Tauriainen taustoittaa.

- Olemme keskustelleet asiasta myös muiden pelaajien kanssa, eikä heillä ollut mitään siirtoa vastaan. Tämä oli meidän kaikkien yhteinen tahto.

Kuaté itse odottaa paluuta Napapiirille. Jalkapallo on hänen elämänsä, eikä hän edellisellä kerrallakaan poistunut seurasta riidoissa.

- Sanoin agentillenikin, että jos joskus palaan Suomeen, palaan ainoastaan Rovaniemelle. RoPS antoi minulle paljon, ja minulla on tunne, että meillä jäi työ kesken, Kuaté sanoo.

- Olen jutellut Vesan kanssa useaan otteeseen ja pidän hänestä. Tiedän, että minulla on paljon annettavaa niin joukkueelle kuin kannattajille.

Myös Tauriainen uskoo näkevänsä äärimmäisen motivoituneen Wato Kuatén. Kuaté on edelleen nuori pelaaja, joka pääsee nyt aloittamaan uudelleen lähes puhtaalta pöydältä.

- Saamme Watossa särmää sekä temperamenttia, mutta samalla olemme molemmat yhtä mieltä siitä, missä hänen kehityskohteensa ovat, Tauriainen kertoo.

- Kaikilla on tahto, että saisimme hänenkin kohdallaan vietyä kehitystä eteenpäin, ja pystyisimme koulimaan Watosta aidon huippupelaajan.

Rovaniemen Palloseuran miesten edustusjoukkue aloittaa yhteiset harjoitukset loppiaisen jälkeen. RoPS:n kilpailullinen kausi käynnistyy Suomen Cupin avausottelulla RoPS – SJK lauantaina 25.1.2020. Ottelu pelataan Oulussa Heinäpään jalkapallohallissa.

Juhlavuoden kausikortit nyt myynnissä!

RoPS:n juhlavuoden kausikortit ovat myynnissä RoPS:n verkkokaupassa www.ropskauppa.fi. Korttien jako ja postitus alkaa viikolla  50.

Luettu 6319 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309