ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 27 heinäkuu 2019 20:48

Maalausliike Laitila otteluennakko: RoPS:lla kalavelkoja FC Interistä

Arvostele tätä artikkelia
(3 ääntä)
Maalausliike Laitila otteluennakko: RoPS:lla kalavelkoja FC Interistä Oona Sarajärvi
Rovaniemen Palloseura kohtaa huomenna sunnuntaina kotikentällään turkulaisen FC Interin. Ottelu Keskuskentällä alkaa kello 17.00. Portit tapahtumaan avautuvat jo kello 16.00. Otteluisäntinä toimivat Maalausliike Laitila sekä Simerock.
RoPS:lla on sunnuntaina velkoja perittävänään. RoPS:n ja FC Interin edellinen kohtaaminen Turussa päättyi Interin murska-alun jälkeen kotijoukkueen 3-0 voittoon.
 
Huomenna RoPS:n vetovastuussa oleva valmentaja Mikko Lignell uskoo näkevänsä sunnuntaina täysin toisenlaisen Rovaniemen Palloseuran.
 
- Jos me suinkin pystymme pelaamaan ottelun alun samaan tapaan kuin viimeisimmissä otteluissa, siitä tulee täysin toisenlainen peli, Lignell luottaa.
 
- Meillä on nyt alla hyvä viikko. Olemme päässeet lataamaan akkuja, olemme keskustelleet sekä myöskin harjoitelleet hyvin. Viimeisimmissä harjoituksissa joukkueessa näky paljon positiivisia merkkejä.
 
RoPS:n huominen vastustaja FC Inter on noussut uuden päävalmentajansa José Riveiron johdolla peräti yhdeksi mestarikandidaateista. Kauden puolivälissä Inter on ainoastaan kahden pisteen päässä sarjaa johtavasta Tampereen Ilveksestä.
 
Turkulaisten vaarallisuus tunnistetaan myös Napapiirillä. Inter on päästänyt enemmän maaleja kuin Rovaniemen Palloseura, mutta vastaavasti he ovat heilutelleet vastustajankin maaliverkkoja jo 30 kertaa.
 
- Filip Valencic on tällä hetkellä todella kovassa vireessä. Hän on aina vaarallinen ja todella suuressa roolissa Interin hyökkäyspelaamista, Lignell varoittaa.
 
- Mutta myös Timo Furuholm on tehnyt jo seitsemän maalia, jonka lisäksi Mika Ojala johtaa syöttöpörssiä. Interillä on vahva hyökkäysarsenaali.
 
José Riveiro on luonut Interille selkeän sapluunan, jota joukkue noudattaa tällä hetkellä tuloksellisesti. Interin pelaaminen ei ole juurikaan muuttunut sitten joukkueiden edellisen kohtaamisen.
 
- Inter on taktisesti kypsä ja selkeä joukkue. Ottelukohtaisesti tulee pieniä muutoksia, mutta heidän perussapluunansa on ollut pitkään sama, Lignell kuvailee.
 
- Pelillisesti he ovat todella kärsivällisiä niin hyökkäys- kuin puolustussuuntaankin. He jaksavat odottaa omia hetkiään edetä ja luoda tilanteita, jonka lisäksi he myös puolustavat organisoidusti.
 
Rovaniemen Palloseuran kokoonpanosta puuttuu huomenna HIFK-ottelussa varoitustilinsä täyteen saanut Lucas Lingman. Samoin Lingmanin varoituksen jälkeen tekniseltä alueelta poistettu päävalmentaja Pasi Tuutti kärsii tässä pelissä automaattisen yhden ottelun toimitsijakieltonsa.

Videoita katsomalla tukea RoPS junioreille

Veikkauksen Rakkaudesta Lajiin sarjassa Sebastian Sorsa tustuttaa katsojat suomalaisen jalkapallon faneihin, kannattajiin ja kannattajakulttuuriin. Klikkaa itsesi videoihin alla olevan linkin kautta, ja tuet samalla pienellä teolla RoPS:n junioritoimintaa.

 

Luettu 1523 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309