ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 16 heinäkuu 2018 13:18

Keskikenttäpelaaja Wato Kuaté ei jatka Rovaniemen Palloseurassa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Keskikenttäpelaaja Wato Kuaté ei jatka Rovaniemen Palloseurassa Kuva: Oona Sarajärvi

Maaliskuussa Napapiirille siirtynyt portugalilainen keskikenttäpelaaja Wato Kuaté ei enää jatka Rovaniemen Palloseurassa. Pelaaja sekä seura ovat molemminpuolisesti päätyneet sopimuksen purkamiseen.

Päätös purkamisesta tehtiin pitkän harkinnan jälkeen. Aloite tuli joukkueelta.

- Tämä oli valitettavaa, sillä omalla pelipaikallaan Waton pelillinen potentiaali oli tämän sarjan huippua, RoPS:n päävalmentaja Toni Koskela kertoo.

- Omassa mielessään hän kuitenkin kasvoi muuta joukkuetta suuremmaksi. Kun kurittomuus levisi myös kentälle, eikä siihen näyttänyt tulevan muutosta, tämä ratkaisu oli parempi tehdä nyt, jolloin ehdimme vielä etsimään hänelle korvaajaa. Jalkapallo on joukkuepeli ja tarvitsemme vain niitä pelaajia, jotka sitoutuvat joukkueeseen kentällä sekä sen ulkopuolella.

Wato Kuaté edusti Rovaniemen Palloseuraa kaikkiaan 17 Veikkausliigan ja yhdessä Suomen Cupin ottelussa viimeistellen yhden maalin IFK Mariehamnia vastaan. Rovaniemen Palloseura kiittää Wato Kuatéa kuluneista kuukausista sekä toivottaa hyvää suuntaa koko tulevalle jalkapallouralle.

Teksti: Pasi Pikkupeura
Kuva: Oona Sarajärvi

Luettu 5568 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309