ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 24 huhtikuu 2018 19:11

REDU Otteluennakko: Tappioton RoPS kohtaa kotonaan FC Lahden

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
REDU Otteluennakko: Tappioton RoPS kohtaa kotonaan FC Lahden Kuva: Pasi Pikkupeura

Veikkausliigan kärkijoukkue Rovaniemen Palloseura kohtaa keskiviikkona kotikentällään FC Lahden. Ottelu alkaa kello 18.30. Portit avautuvat jo kello 17.30. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä RoPS sekä Lapin Koulutuskeskus REDU.

Neljä pelattua ottelua, neljä voittoa ilman päästettyäkään maalia, on hurja alkukauden saldo. Huomenna RoPS joutuu kenties alkukauden kovimman mittarin eteen Toni Korkeakunnaksen FC Lahden saapuessa Napapiirille.

FC Lahti on tällä hetkellä sarjassa jo kolmantena. RoPS:n tapaan Lahti jatkaa ilman tappioita, mutta joutui tyytymään 0-0 tasapeliin vierasottelussa FC Honkaa vastaan.

Edellisessä ottelussaan "Mustat Kuhnurit" ottivat arvokkaan 2-0 voiton Tampereen Ilveksestä, mutta joutuivat osin maksamaan voitosta myös korkeaa hintaa. Lahden maalitykki Henri Anier hankki itselleen pelikiellon RoPS-otteluun.

Muutenkin Lahdessa on lievää loukkaantumissumaa erityisesti hyökkäysosastolla. RoPS:n päävalmentaja Toni Koskela ei kuitenkaan näe, että sillä olisi vaikutusta hänen joukkueensa pelaamiseen.

- FC Lahti tulee varmasti olemaan kurinalainen ja hyvin puolustava joukkue. Samoin meidän pelaamisen perusidea tulee pysymään samana, Koskela uskoo.

- Edelleen lähdetään siitä, että Rovaniemen Keskuskenttä on vastustajille erittäin vaikea paikka tulla ja saada pisteitä.

RoPS on tällä hetkellä keskellä erittäin tuikkaa otteluruuhkaa. Pelkästään kuluvalla viikolla Koskelan miehistö pelaa kolme ottelua ainoastaan kahden päivän palautuksilla.

Yksikään toinen Veikkausliigan joukkue ei joudu samanlaisen rypistykseen koko kauden aikana.

- Siihen me ei voida vaikuttaa. Me ollaan nyt kaksi päivää valmistauduttu, palauduttu ja parsittu pelaajia kasaan, RoPS-valmentaja toteaa rauhallisesti.

- Varmasti pientä rotaatiota on kokoonpanoon tiedossa, mutta ei me kuitenkaan koko pakkaa laiteta uusiksi.

Rovaniemen Palloseuralta on varmuudella sivussa edellisessä ottelussa kolhiintunut Juuso Hämäläinen.

Sen sijaan pelaaja, joka varmuudella ei ole sivussa, on FC Lahden ihmemies Mikko Hauhia. Huomenna nähdään todennäköisesti 145. perättäinen Veikkausliigan ottelu, jossa Hauhia pelaa täydet 90 minuuttia.

Isoja merkkipaaluja juhlitaan myös Rovaniemellä. RoPS kapteeni Antti Okkoselle huominen FC Lahti -peli on jo komeasti uran 300 Veikkausliigan ottelu.

Pääsyliput otteluun RoPS - FC Lahti ovat myynnissä totutusti RoPS:n Bingolla, Rovaniemen Prismassa sekä netissä osoitteessa www.ticketmaster.fi/rops

Teksti ja kuva: Pasi Pikkupeura

Luettu 2346 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309