ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 11 elokuu 2017 18:48

Charlie Trafford siirtyy Skotlantiin - Nathaniel Will Rovaniemen Palloseuraan

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Heinäkuussa Rovaniemen Palloseuraan saapunut keskikenttämies Charlie Trafford siirtyy Skotlannin mestaruussarjassa pelaavaan Inverness Caledonian Thistleen. Trafford edustaa Rovaniemen Palloseuraa vielä ensi maanantain HJK-ottelussa.

Pelaajakaupan yhteydessä hollantilainen keskikenttämies Nathaniel Will, 28, siirtyy loppukaudeksi Rovaniemen Palloseuraan. Will saapuu Suomeen maanantaina ja liittyy välittömästi joukkueen vahvuuteen.

- Meillä oli Charlien kanssa loppukauden kestävä sopimus, mutta Skotlannista myöhässä saapunut tarjous oli hänelle sen verran merkittävä, ettei meillä sen jälkeen ollut mahdollisuutta Charlien pitämiseen, RoPS:n päävalmentaja Juha Malinen harmittelee.

- Vaihdon yhteydessä etsimme tilalle hyvää puolustussuunnan pelaajaa, joka pystyisi myös pallonhallintaan.

Nyt Rovaniemelle saapuva Nathaniel Will on pelannut Hollannin korkeimmalla ja toiseksi korkeimmalla tasolla yhteensä kahdeksan kauden ajan. Ajaxin akatemiasta Will vaihtoi NEC Nijmegeniin, josta hän siirtyi kaudeksi 2013-2014 De Graafschapiin.

Kaikkiaan Willille on kertynyt liki 100 ottelua Hollannin pääsarjassa. Hänen sopimuksensa De Graafschapin kanssa päättyi viime kevääseen. Keskikentän lisäksi Will pystyy pelaamaan myös laitapuolustajana.

- Jos keskikenttää täytyy viime hetkellä täydentää, onneksi täydennys löytyi juurikin Hollannista, Malinen toteaa helpottuneena.

- Hollannin sarjoista saapuvana meidän 4-3-3 -muoto on Nathanielille entuudestaan tuttu samoin kuin puolustusvelvoitteiden noudattaminen.

Nathaniel Willin voi nähdä ensimmäisen kerran Rovaniemellä HJK-ottelun jälkeisissä palauttavissa harjoituksissa ensi viikon tiistaina. Ensimmäinen kotiottelu RoPS:n paidassa Willillä on lauantaina 28. elokuuta FC Interin isäntänä.

Rovaniemen Palloseura kiittää Charlie Traffordia kuluneista viikoista ja toivottaa menestystä uran jatkoon.

Teksti: Pasi Pikkupeura

Luettu 4502 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309