ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 16 kesäkuu 2017 19:33

Pohjolan Osuuspankki otteluennakko: RoPS - FC Inter

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Pohjolan Osuuspankki otteluennakko: RoPS - FC Inter Kuva: Pasi Pikkupeura

Rovaniemen Palloseura ja FC Inter käynnistävät lauantaina Veikkausliigan toisen sarjakolmanneksen. Ottelu Rovaniemen Keskuskentällä alkaa kello 15.00. Portit avautuvat kello 14.00.

Malinen: Tekeminen on noussut uudelle tasolle

Kesä on lopultakin saapunut Napapiirille, saattoi tällä viikolla todeta, mikäli poikkesi seuraamaan RoPS:n harjoituksia Keskuskentän reunamille. Säiden viimeinkin kirkastuttua myös pelaajien ilmeet loistivat kilpaa porottavan auringon alla.

Lyhyehkö tauko pelaamisesta ja harjoittelusta oli tullut tarpeeseen. Ennen taukoa joukkue oli kärsinyt useista pienistä loukkaantumisista, kuormitus oli kasaantunut harvoille ja ilmeet olivat yrmeitä.

Tällä viikolla vanha jengi oli koossa taas. Harjoituksissa ovat olleet niin Antti Okkonen, Robert Taylor, Eetu Muinonen ja monet muut kremppojaan parannelleet. Tunnelma on ollut rento ja vapautunut.

- En edes muista, koska edellisen kerran tämän joukkueen kanssa olisi ollut yhtä tiivis mutta samalla lämminhenkinen alkuviikko, myöntää myös RoPS:n päävalmentaja Juha Malinen.

Runkopelaajien paluu näkyy joukkueessa monella tapaa. Enää kentällä ei vilistä pelkkiä nuorukaisia.

- Se ehkä unohtuu, mutta meillä on tässä joukkueessa se tietty ripaus kokemustakin, Malinen huomauttaa.

- Kun se ripaus on nyt mukana myös täällä harjoituskentällä, niin nuorillakin pelaajilla rima nousee. Sitä myöden tekemisen taso paranee koko joukkueella.

Malinen kuitenkin muistuttaa joukkueensa rikkonaisesta alkukaudesta. RoPS ei ole päässyt vetämään montakaan harjoitusta täydellä miehistöllä. Tässä tilanteessa joukkueen tekemisestä ei haluta tehdä liian monimutkaista.

- Olemme tehneet tiettyjä täsmennyksiä, joiden tarkoitus on selkeyttää pelaamista, päävalmentaja paljastaa.

- Erikoistilanteista lähtien meillä on oltava selkeät vaihtoehdot. Tähän FC Inter on nyt meidän ensimmäinen koitinkivi.

Tasaisessa Veikkausliigassa Shefki Kuqin luotsaama turkulaismiehistö on tällä hetkellä neljäntenä. Sarjaa johtavan HJK:n jälkeen erot ovat kuitenkin pieniä.

RoPS ja FC Inter kohtasivat ensimmäisen kerran kauden avausottelussa Turussa. RoPS sai poistua Veritas Stadionilta häntä koipien välissä takaisin Napapiirille. FC Inter voitti 6-2. Yksi ottelun hahmoista oli hattutempun nakuttanut Njazi Kuqi.

- Jos nyt siitä lähdettäisiin, että vähän parempaa tulosta haetaan, Malinen pystyy jo naureskelemaan.

- Yleisesti ottaen Interin pallonhallinta on ollut vähäistä, mutta selkeiden hyökkäyskuvioiden määrä tosi iso. Heillä on Kuqin lisäksi myös Benjamin Källmanin ja Timo Furuholmin tyylisiä tekijöitä, joista valita mieluisin hyökkäyskaksikko.

Ottelun RoPS – FC Inter isäntänä toimii Pohjolan Osuuspankki. Osuuspankki tarjoaa Omistaja-asiakkailleen kaksi lippua yhden hinnalle sekä opiskelijat ilmaiseksi!

Ennakkoliput ovat myynnissä RoPS:n Bingolla, Prismassa sekä netissä www.ticketmaster.fi/rops

Tue RoPS:n junioreita ja pelaa Veikkauksen pelit RoPS:n sivujen kautta! Vetolaput sisään osoitteesta: www.rops.fi/veikkaus

Teksti ja kuva: Pasi Pikkupeura

Luettu 2645 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309