ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 26 maaliskuu 2017 19:01

Aapo Heikkilä sivussa jopa kuusi kuukautta

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Aapo Heikkilä sivussa jopa kuusi kuukautta Kuva: Oona Sarajärvi

RoPS:n laitahyökkääjä Aapo Heikkilä on sivussa pelikentiltä mahdollisesti jopa kuusi kuukautta. Heikkilän akillesjänne repeytyi viime viikolla kesken harjoitusten. Jalka on operoitu ja kaiken sujuessa suunnitellusti Heikkilän kuntoutusjakso alkaa nopealla aikataululla.

- Lähdin työntämään itseäni taaimmaisella jalalla liikkeelle, kun vasemmalta puolen kuului napsahdus. Aluksi iski kovat kivut, jotka hetken kuluttua katosivat ja jalka meni täysin hervottomaksi, Heikkilä kuvailee tapahtumaa.

Heikkilän akillesjänne oli katkennut lähes täysin. Leikkaus oli kuitenkin onnistunut, ja tällä hetkellä odotetaan jo kuntoutusjakson alkua.

- Nyt jalassa on jäykkä kipsi, joka parin viikon kuluttua vaihdetaan malliin, jolla jännettä pystyy kevyesti venyttämään, Heikkilä kertoo.

- Sitä kipsiä pidetään vielä kuutisen viikkoa, jonka jälkeen alkaa ihan normaali kuntoutus.

Tämän kaltaisiin vammoihin annetaan ensimmäisinä arvioina puolen vuoden urheilukielto. Toipuminen on kuitenkin yksilöllistä. Kuntoutusjakson pituudesta riippumatta Heikkilä on joka tapauksessa katsellut erilaisia vaihtoehtoja kevään ja kesän varalle.

- Minulla on opiskelupaikka Oulun yliopistossa. Jos siellä alkaa keväällä opintoihin sopivia kursseja, saatan hyvinkin olla jossain vaiheessa Oulussa. Jos ei, niin keksitään tekemistä täällä ja ollaan vaikka jollain tapaa apuna joukkueen parissa, Heikkilä sanoo.

Teksti: Pasi Pikkupeura
Kuva: Oona Sarajärvi

Luettu 3157 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309