ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 24 syyskuu 2016 20:06

RoPS:lla edessään syksyn finaali

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Sunnuntai-iltana Rovaniemen Keskuskentällä nähdään Rovaniemen Palloseuran syksyn finaali, mikäli RoPS-valmentaja Juha Malista on uskominen. Malisen mukaan Veikkausliigan kakkosen IFK Mariehamnin kohtaaminen tuo varmasti kotijoukkueelle extra-panoksen otteluun, jossa pelataan molempien joukkueiden osalta paikoista Euro-kentille.

- Huomenillalla saatetaan nähdä Keskuskentällä kauden upein ottelu, sillä molemmat kentällä olevat joukkueet ovat hyvässä vireessä ja ottelu pelataan iltavalaistuksessa, joka tuo varmasti lisää fiilistä niin kentälle kuin katsomoonkin. Voi oikeastaan sanoa, että kentällä nähdään meidän syksyn finaali, Malinen toteaa.

Helppoa ottelua ei kotijoukkueelle ole luvassa, sillä vierailija IFK Mariehamn on aina ollut rovaniemeläisjoukkueelle paha vastus.

- Nyt on aika aukaista meidän vuosia jatkunut solmu maarianhaminalaisjoukkuetta kohtaan ja ottaa kamppailusta kolme pistettä. Vierailijalla on huippuvaarallinen kärkipari Kangaskolkka - Orgill, joten meidän täytyy lähteä otteluun pitävän puolustuksen kautta, RoPS-luotsi suunnittelee.

Malisen mukaan RoPS:lla on otteluun lähtökohtana jopa positiivinen ongelma, sillä Ville Saxmania lukuunottamatta käytössä ovat kaikki joukkueen pelaajat.

- Jos olemme vähänkään samalla ilmeellä liikkeellä kuin olimme Helsingissä HJK:a vastaan, niin me teemme ottelusta hyvän pelin, Juha Malinen luottaa miehistöönsä.

Rovaniemen Palloseuran ja IFK Mariehamnin välinen ottelu alkaa sunnuntaina 25.9.2016 kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana myös Ruutu+ ja IS Extra -palveluiden kautta.
 
Pelaamalla Veikkauksen kohteita RoPS:n nettisivujen kautta tuet samalla RoPS:n junioritoimintaa. RoPS:n kaikki Veikkauksen vetokohteet löytyvät osoitteesta: www.rops.fi/veikkaus

Päästyliput ennakkoon RoPS Bingo, Prisma sekä netistä: www.ticketmaster.fi

Luettu 3207 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309