ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 12 elokuu 2016 19:41

Malinen odottaa timanttisen kovaa kamppailua

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Juha Malinen Juha Malinen Kuva: Oona Sarajärvi

Rovaniemen Palloseura matkustaa kohti Seinäjokea, jossa joukkue kohtaa lauantaina viime kauden mestarit SJK:n. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Rovaniemellä RoPS johti ottelua kahteen otteeseen, mutta kärsi lopulta kirvelevän 2-3 kotitappion.

- Se oli meille kenties tarpeellinenkin näpäytys, ettei SJK:ta vastaan voi lähteä leikkimään. Olimme pikkuisen vaikeuksissa, RoPS:n päävalmentaja Juha Malinen muisteli.
 
- Hävisimme erityisesti kahdella osa-alueella. Vasemmalla Teemu Penninkangas alkoi dominoimaan omaa laitaansa. Hän oli monessa pahassa mukana. Oikeassa laidassa vastaavaa tuhoa teki Ariel "Tuco" Ngueukam.
 
Kaikki Veikkausliigan joukkueet käyvät tällä hetkellä läpi haastavaa viikkoa. Lyhyen ajanjakson sisään on mahdutettu kolme ottelua. Sekä RoPS:lla että SJK:lla edelliset ottelut olivat kiihkeitä paikallisderbyjä. RoPS voitti kotonaan PS Kemin, SJK hävisi vieraissa VPS:lle.
 
- Tämä on varmasti yhtä raskasta molemmille joukkueille. Itsekään emme täysin tarkasti vielä tiedä, keitä voimme huomisessa ottelussa käyttää, Juha Malinen kertoi.
 
- Vaikka joukkueessa on hyvä vire, ei kukaan valmentaja haluaisi pelata näin tiiviiseen tahtiin. Varsinkin tällaisessa timanttisen tärkeässä kamppailussa toivoisi, että joukkue olisi palautunut hyvin.
 
Kuluvalla viikolla Rovaniemen Palloseura vahvistui virolaisella kärkihyökkääjä Albert Prosalla. Hän on käytettävissä heti lauantaina SJK:ta vastaan. Jo yhden harjoituskerran perusteella paljastui työteliäs ja eteenpäin pyrkivä kaveri.
 
- Emme etsineet Kokon kopiota. Jos pelaajia kuvailisi kirjallisuustermein, Kokko kirjoitti Rovaniemellä suurta draamaa. Hänestä ei aina tiennyt, mitä seuraavalla sivulla tapahtuu. Yleensä jotain mielenkiintoista kuitenkin, Malinen hymyili.
 
- Nyt kirjoitetaan erilaista proosaa. Haluamme vähän taiteellisuutta ja jännitystä. Tässä Prosassa on selkeästi Kokkoa suoraviivaisempi kerronta.
 
Myös SJK on leventänyt rinkiään. Andorralainen toppari Marc Vales saatetaan nähdä kokoonpanossa jo lauantaina. Kemistä hankittu Billy Ions liittyy joukkueeseen myöhemmin.
 
- SJK tulee tekemään kaikkensa, että he olisivat europeleissä ensi kesänäkin, Malinen varoittaa.
 
- On täysin varmaa, että he nousevat mukaan Veikkausliigan mitalikamppailuihin. Mutta alkaako SJK:n mitalikiri jo lauantaina, se tulee olemaan meistä kiinni.

Rovaniemen Palloseura kohtaa Seinäjoen Jalkapallokerhon uudella OmaSP Stadionilla lauantaina 13.8. kello 16.00. Peliä voi seurata suorana Ruutu+ ja IS Extra -palveluista. Ottelu näytetään suorana myös Keskuskentällä RoPS:n vip-tiloissa.
 
Pelaamalla Veikkauksen pelejä RoPS:n nettisivujen kautta, tuet samalla RoPS:n junioritoimintaa. RoPS:n kaikki Veikkauksen vetokohteet löytyvät osoitteesta: www.rops.fi/veikkaus

Teksti: Pasi Pikkupeura
Kuva: Oona Sarajärvi
© 2016 RoPS

 

Luettu 2547 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309