tiistai, 09 elokuu 2016 23:02

Lipunmyynti vilkastuu jalkapallon paikallisderbyn alla

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPSin Robert Taylor tiistain viimeistelyharjoituksissa. RoPSin Robert Taylor tiistain viimeistelyharjoituksissa. Kuva: Jussi Leinonen

– Lipunmyynti on vireämpää kuin kauden aiemmissa liigaotteluissa, Rovaniemen Palloseuran toimitusjohtaja Petri Jaatinen toteaa huomenna Rovaniemen Keskuskentällä pelattavasta jalkapallon Veikkausliigan lappilaistaistosta RoPS–PS Kemi.

Kuluvalla kaudella Keskuskentän lehterit ovat täyttyneet parhaiten 14. huhtikuuta pelatussa ottelussa RoPS–Helsingin Jalkapalloklubi. Siinä ottelussa oli 2 475 katsojaa.

RoPS ja PS Kemi ovat kohdanneet kerran tällä kaudella. 23. kesäkuuta Kemissä pelatussa paikallisderbyssä oli 3 976 katsojaa, mikä on Sauvosaaren kentän kaikkien aikojen yleisöennätys.

– Tavoitteena on, että päästäisiin ainakin tuohon Kemin lukuun, Jaatinen viittasi kesäkuun otteluun. Hänen mukaansa lipunmyyntiä vauhdittaa sekin, että kyseessä on Aleksandr Kokon jäähyväisottelu RoPSin paidassa.

Viime vuonna Keskuskentän katsomon vihkiäisottelussa 10.7.2015 RoPS–HJK oli peräti 4 768 katsojaa.

Jaatinen suosittelee, että ruuhkien välttämiseksi liput ostettaisiin ennakkoon. Ennakkolippuja myydään Ticketmasterissa, Rovaniemen Prismassa ja RoPSin bingolla.

Ennakkomyynti lopetetaan kaikissa myyntipisteissä 1 tunti 15 minuuttia ennen ottelun alkua.

Portit avataan tasan 1 tunti ennen ottelun alkua, jolloin myös lipunmyynti porteilla alkaa.

Veikkausliigaottelu alkaa kello 18.30.

Jaarli Pirkkiö
© 2016 Lapin Kansa

 

Luettu 225 kertaa