ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 30 heinäkuu 2016 21:11

RoPS kohtaa Kuopiossa vahvan kotijoukkueen

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Juha Malinen Juha Malinen Kuva: Oona Sarajärvi

Rovaniemen Palloseuran linja-auto kääntyi jo tänään lauantaina kohti Kuopiota, jossa joukkue kohtaa kaimaseura Kuopion Palloseuran huomenna sunnuntaina. Kyseessä on joukkueiden toinen kohtaaminen tälle kaudelle. Ensimmäisen kohtaamisen, jonka RoPS joutui pelaamaan kenttäremontin vuoksi Oulussa, KuPS vei viimeminuuttien maalilla 0-1.

Kevätkierrosten jälkeen KuPS:n kotikentän Savon Sanomat Areenan nurmi on uusittu Rovaniemen Keskuskentän tapaan. RoPS:n päävalmentaja Juha Malinen löytää paremman alustan positiivisen vaikutuksen myös kuopiolaisten peliin.
 
- KuPS oli jo ennestään liigan kovimpia kotijoukkueita. Avauskierroksilla heillä sattui pari työtapaturmaa, mutta sen jälkeen he ovat olleet todella vakuuttavia, Malinen arvioi.
 
- Uuden tekonurmen jälkeen heidän pelinsä on nostanut tasollisesti selkeästi päätään. Huomisesta tulee meille erinomainen haaste.
 
Myös Rovaniemen Palloseuran kulku on viime kierroksilla ollut vakuuttavaa. Joukkueella on allaan jo mittava tappiottomien otteluiden putki. Viimeiset viikot RoPS on päässyt sekä harjoittelemaan että pelaamaan kokolailla ehjällä kokoonpanolla.
 
- Pojat ovat saaneet kuluvalla viikolla levätä, joten tällä hetkellä meillä on käytössämme mukavasti erilaisia vaihtoehtoja. Sunnuntaillekin voi tulla pieniä muutoksia totuttuun kokoonpanoon, Malinen vihjaa.
 
- Mahdolliset muutokset liittyvät lähinnä siihen, että meillä tulee olemaan vastassa erittäin kova kotijoukkue. KuPS pelaa vahvaa vastaiskupeliä, jonka lisäksi heillä erinomaiset erikoistilanteet.
 
Kuopiolaisten kokoonpanosta Malisen ennakkoarvioissa nousee esille erityisesti kaksi nimeä.
 
- Pelinrakentajana Petteri Pennanen on heillä iso tekijä, ehkä koko joukkueen hallitsevin hahmo, Malinen varoittaa.
 
- Sen lisäksi vaaraa luo kärkihyökkääjä Gbolahan Salami, jota assisteeraamaan Marko Rajamäellä on laaja rinki, josta valita kulloinkin sopivat. Lisäksi puolustuksen massiivinen kaksikko Babacar Diallo sekä Azubuike Egwuekwe ovat Salamin ohella todella vahvoja kavereita erikoistilanteissa.
 
Kuopion Palloseuran ja Rovaniemen Palloseuran välinen ottelu alkaa sunnuntaina 31.7. klo 18.30. RoPS:n kokoonpanosta varmuudella sivussa on pelikieltoaan kärsivä Juha Pirinen. Ottelua voi seurata suorana Ruutu+ ja IS Extra -palveluissa.

RoPS:n kaikki Veikkauksen vetokohteet löytyvät yhdestä osoitteesta: www.rops.fi/veikkaus
Pelaamalla kyseisen linkin kautta tuet samalla RoPS:n junioritoimintaa.

Teksti: Pasi Pikkupeura
Kuva: Oona Sarajärvi

 

Luettu 1045 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309