ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 24 heinäkuu 2016 13:07

Okkonen haluaa voiton tyylipisteistä välittämättä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Antti Okkonen Antti Okkonen Kuva: Juha Tamminen

Europeleistä kotiutuneen Rovaniemen Palloseuran kausi Veikkausliigassa jatkuu jo tänään sunnuntaina. Rovaniemen Keskuskentälle vieraaksi saapuu Helsingin IFK. Joukkueiden edellinen kohtaaminen Helsingissä päättyi tasapeliin 1-1.

HIFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara on viime aikoina joutunut kamppailemaan samojen vaikeuksien kanssa kuin RoPS-kollega Juha Malinen kuukausi takaperin. Joukkue on kärsinyt monista loukkaantumisista. RoPS puolestaan saapui 14 tunnin matkustamisen jälkeen Zagrebin vierasreissulta vasta viiden aikaan lauantaiaamuna.
 
- Tietenkään me emme etukäteen voi tietää HIFK:n varmoja poissaolijoita, mutta tähän otteluun molemmilla on omat haasteensa, näkee vahvaa paluuta tekevä RoPS:n kapteeni Antti Okkonen.
 
- Meillä pelitahti on ollut tiukka. Matkustaminenkin varmasti painaa vielä jonkin verran. Onneksi meillä on tällä hetkellä mahdollisuus kierrättää pelaajia, jos sille on tarvetta.
 
Korkein odotuksin kauteen lähtenyt Helsingin IFK on valahtanut Veikkausliigassa jo karsijan paikalle sijalle 11. Tässä tilanteessa Antti Okkonen varoo katsomasta liiaksi sarjataulukkoa.
 
- Mitä olen seurannut, niin heillä, kuten monella muullakin joukkueella, hyökkäyskolmannes lienee se pahin ongelmakohta. Heillä on silti hyviä ja kokeneita liigamiehiä, jotka pystyvät varmasti pelaamaan korkealla tasolla.
 
- Se on myönnettävä, että HIFK on tällä hetkellä tukalassa tilanteessa. Suunnan muuttaminen ei ole helppoa, eikä Rovaniemi ole helpoin paikka vierailla, mutta siellä mietitään taatusti kaikki mahdolliset keinot kurssin kääntämiseksi, Okkonen varoittaa.
 
Oman joukkueen kohdalta Okkosen tavoitteet tähtäävät ainoastaan kolmeen sarjapisteeseen. RoPS on jo tiiviisti mukana kamppailussa Veikkausliigan mitaleista sekä ensi kesän europelipaikoista.
 
- Se on lähtökohta, että kotikentällä täytyy pystyä voittamaan. Aivan sama millaisella esityksellä, mutta voitto on kaivettava. Yritetään kuitenkin puolustaa tiiviisti ja saadaan iloista hyökkäyspeliä aikaiseksi.
 
- Nyt sarjataulukko näyttää siltä, että joukkueiden välillä alkaa syntymään pikkuhiljaa erojakin. Katsotaan, mielenkiintoinen ottelu on varmasti tulossa ja tärkeitä pisteitä jaossa, Okkonen kannustaa katsojia Keskuskentälle.
 
Rovaniemen Palloseuran ja Helsingin IFK:n ottelu alkaa tänään sunnuntaina 24.7. klo 18.30. Ottelu näytetään suorana Ruutu+ ja IS Extra -palveluissa. Ennakkoliput ovat myynnissä Ticketmasterin kanavilla: www.ticketmaster.fi

RoPS:n kaikki Veikkauksen vetokohteet löytyvät yhdestä osoitteesta: www.rops.fi/veikkaus

Teksti: Pasi Pikkupeura
Kuva: Juha Tamminen
© 2016 RoPS

 

Luettu 1003 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309