ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 09 heinäkuu 2016 11:53

RoPS:n havittelema ottelusiirto ei toteudu

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Rovaniemen Palloseuran pelaajat kiittivät yleisöä torstain Shamrock-ottelun jälkeen. Ensi torstaina keskuskentälle saapuu kroatialaisvieraita. Rovaniemen Palloseuran pelaajat kiittivät yleisöä torstain Shamrock-ottelun jälkeen. Ensi torstaina keskuskentälle saapuu kroatialaisvieraita. Kuva: Jussi Leinonen

Rovaniemen Palloseuran havittelema Veikkausliigan pelin siirto Eurooppa-liigan toisen karsintakierroksen kahden ottelun välissä ei ole toteutumassa.

FC Lahti ei ole valmis siirtämään Veikkausliigan peliä.

RoPS kohtaa kroatialaisen Lokomotiva Zagrebin kotonaan ensi torstaina ja vieraissa viikkoa myöhemmin eli 21. päivä. Sunnuntaina 17. päivä RoPS:lla on vieraspeli FC Lahtea vastaan.

– Olemme yrittäneet siirtää peliä, mutta FC Lahti ei ole siihen suostunut. Nyt näyttää sitten siltä, että ottelu pelataan otteluohjelman mukaisesti, kertoo RoPS:n toimitusjohtaja Petri Jaatinen. Tämä tietää Jaatisen mukaan joukkueelle viikon mittaista pelireissua. Lahteen lähdetään lauantaina ja kun tavoitteena on olla Kroatiassa tiistai-iltana, niin välillä on turha käydä pyörähtämässä Rovaniemellä.

RoPS matkustaa Zagrebiin todennäköisesti reittilennolla. Tosin Jaatinen on pistänyt tarjouspyynnön myös charter-lennosta.

– Se ei taida kuitenkaan toteutua, kun katsoo noita hintoja. Se sittemmin peruuntunut charter-lento Irlantiinkin otettiin sen takia, että reittilentoyhteydet olivat niin hankalat, Jaatinen toteaa.

Jaatinen myöntää, että torstaisen Shamrock-ottelun yleisömäärä (1525) oli pienoinen pettymys. Yhtenä syynä oli ehkä lipun hinta (45 euroa), mutta ensi torstain otteluun siihen on tulossa muutoksia.

– Olemme ottaneet opiksemme ja tehneet tarkennuksia. Hintahaitari on 35-45 euroa ja tarjolle tulee 60 euron perhelippu, jolla sisään pääsee aikuinen ja alle 13-vuotias lapsi, Jaatinen kertoo.

Torstain ottelun odotettiin olevan loppuunmyyty eli noin 2000 katsojaa vetävän pääkatsomon olevan täynnä. Sen vuoksi peli haluttiin tarjota ilman pääsylippua jääville nähtäväksi screenillä Lordi-aukiolla.

– Lokomotiva-ottelussa ja mahdollisissa jatkopeleissä emme järjestä screeniä. Se on kuitenkin aika kallista, useita tuhansia euroja. Jos joku kuitenkin haluaa lähetyksen tarjota ja kustantaa, niin olemme valmiita järjestämään signaalin, Jaatinen vakuuttaa.

Ensi torstain ottelu alkaa kello 19. Zagrebissa peli alkaa paikallista aikaa kello 18 eli Suomen aikaa kello 19.

Juha Lampela
© 2016 Lapin Kansa

 

Luettu 349 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309