ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 17 kesäkuu 2016 16:14

Jammeh: Tarvitsemme pisteitä enemmän kuin Ilves

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Abdou Jammeh Abdou Jammeh Kuva: Oona Sarajärvi

Rovaniemen Palloseura kohtaa huomenna Keskuskentällä positiivisesti  kautensa aloittaneen Tampereen Ilveksen.

Ilvestä ei kausiennakoissa povattu monenkaan papereissa taistelemaan Veikkausliigan mitaleista, mutta Tampereella  on jätetty ennakot lukematta. Ilves on tällä hetkellä sarjassa kolmantena.  Hoitamalla rästipelinsä tupsukorvat voisivat nousta jopa kärkeen.

Napapiirillä sen sijaan on tuskailtu viimeaikaisten tulosten kanssa.  Peliesitykset ovat olleet vähintäänkin kelvollisia, mutta pisteitä ei ole  kertynyt odotetulla tavalla. Tämä kertoo osin tasaisesta sarjastakin. Huomenna  RoPS:lla olisi tilaisuus kurssin kääntämiseksi takaisin voittojen tielle.

- Totta kyllä, että Ilves on pärjännyt hyvin, mutta me tarvitsemme pisteitä  enemmän kuin he. Meillä on alla jo kuukauden mittainen putki ilman voittoa,  RoPS:n kapteeni Abdou Jammeh takoo taisteluhenkeä.

Jammeh itse seuraa huomisen ottelun katsomosta. Abdoun neljän kortin  varoitustili tuli täyteen HJK:ta vastaan, jonka johdosta RoPS-kapteenille  langetettiin automaattinen yhden ottelun pelikielto. Myös Ilvekseltä puuttuu  tärkeä mies samasta syystä. Keskikentän taistelija Marco Matronellakin on  korttitili täynnä.

- Onko näin, että Matrone on pelikiellossa? Hyvä juttu meille, mutta  katsotaan ensin, millaisella avauksella Ilves Keskuskentälle tulee, Jammeh  toppuuttelee.

Luotto omaan tekemiseen on Napapiirillä säilynyt vaikeiden kausien ylikin.  Jammeh ei löydä syytä, miksi huomenna ei juhlittaisi kotivoittoa.

- Viimeisissä peleissä meillä ei ole ollut onneakaan. Tulos ei ole  vastannut esitystä. Mutta nyt pelataan taas kotona, ja pojat ottavat kolme  pistettä, vaikka itse en kokoonpanossa olekaan, Jammeh luottaa.

- Kahdesta edellisestä ottelusta olemme saaneet jo pisteitä, mutta tehneet  vain yhden maalin. Toisaalta siinäkin pelissä esitimme hyvän täyden  yhdeksänkymmentäminuuttisen. Kokonaisuus näyttää lupaavalta.

Rovaniemen Palloseura pelaa nyt viimeisen kotiottelunsa ennen heinäkuun  vaihteen europelejä. Jäljellä on myös tulevan torstain Jänkäderby PS Kemiä  vastaan.

- Nämä kaksi liigapeliä ennen Eurooppaliigan karsintaa ovat erittäin  tärkeitä. Jos saadaan näistä kuusi pistettä, tai edes minimissään neljä, se  antaisi itseluottamusta myös karsintoihin, Jammeh uskoo.

Rovaniemen Palloseuran ja Tampereen Ilveksen ottelu alkaa lauantaina jo klo  13.30. Portit Keskuskentälle avautuvat klo 12.30. Ottelua voi seurata suorana  myös Ruutu+ ja IS Extra palveluissa. Ennakkoliput ovat myynnissä Ticketmasterin  palvelupisteillä RoPS:n Bingolla ja Prismassa sekä Ticketmasterin netissä  osoitteessa www.ticketmaster.fi

Muista myös Match Day -edut ravintoloissa ja kaupoissa ympäri Rovaniemeä!  RoPS:n kaikki Veikkauksen vetokohteet löytyvät yhdestä osoitteesta:  www.rops.fi/veikkaus

Teksti: Pasi Pikkupeura
Kuva: Oona Sarajärvi
© 2016 RoPS

 

Luettu 1400 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309