ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 27 touko 2016 21:40

RoPS nälkäisenä SJK:n kimppuun

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Keskuskentällä nähdään huomenna lauantaina tiukka vääntö jalkapallon Veikkausliigassa, kun vastakkain asettuvat viime kauden mestari Seinäjoen Jalkapallokerho ja hopeajoukkue Rovaniemen Palloseura.

RoPS aloitti kauden hyvin, mutta viime otteluissa ei hyvistä otteista huolimatta ole pistepussi karttunut.

- Voitoton jakso on kasvattanut joukkueen voitonnälkää. Jokainen meidän porukasta haluaa tehdä asiat paremmin kuin edellisessä pelissä eli voitonnälkä on jo kova. Myös vaihtopenkin miehet ovat harjoituksissa esittäneet hyviä otteita, RoPS-luotsi Juha Malinen toteaa.

Rovaniemen Keskuskentälle vaihdettiin viikko sitten uusi tekonurmi ja se on tuonut myös parannusta kotijoukkueen otteisiin.

- Olemme viikon päässeet tutustumaan uuteen pelialustaan, se tarkoittaa sitä että olemme pystyneet pelaamaan harjoituspeleissä nopeammin eikä pallo enää ole pomppinut holtittomasti minne sattuu, kuten vanhan nurmen aikaan, Malinen kertoo.

Malisen mukaan tässä ottelussa niin sää, kenttä kuin kaupunkikin on laitettu hyvään pelikuntoon lauantaiksi.

- Huomenna on Rovaniemellä iso jalkapallopäivä, oikea Matchday. odotamme huomiseksi upeaa jalkapallonäytelmää, RoPS-valmentaja Malinen sanoo.

RoPS:n kaikki Veikkauksen vetokohteet löytyvät yhden linkin takaa. Tämän linkin kautta pelatessasi tuet samalla RoPS:n junioritoimintaa: www.rops.fi/veikkaus

 

Luettu 813 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309