ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 12 touko 2016 16:11

RoPS isolla ryhmällä Ouluun kohtaamaan KuPS:n

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura matkaa huomenna perjantaina Ouluun Raatin stadionille kohtaamaan Veikkausliigan kotiottelussaan Kuopion Palloseuran.

RoPS joutuu pelaamaan tämän kotiottelunsa Oulussa, koska kotiareenan Keskuskentän tekonurmea vaihdetaan parhaillaan uuteen. RoPS matkaa Ouluun isolla ryhmällä.

- Me otamme mukaan koko joukkueen, myöskin kokoonpanon ulkopuoliset pelaajat. Isolla ryhmällä pääsemme hyvään tunnelmaan ja saadaan varmasti myös kovaa kannustusta aikaan. Pienen haasteen tulee tuomaan Raatin stadionin talvinen nurmikenttä, mutta se on kuitenkin molemmille joukkueille sama, RoPS-valmentaja Juha Malinen kertoo.

Malisen mukaan RoPS:n joukkue ottaa koko ajan pieniä askeleita eteenpäin ja haluaa parantaa otteitaan.

- Joukkue on todella aktiivisessa tilassa ja vastaanottavainen, uskon että se on sellainen tila joka vie joukkuettamme askel askeleelta eteenpäin, Malinen luottaa vahvasti.

KuPS:n keskiakselia Malinen pitää erittäin vahvana ja muutamia pelaajia todella lahjakkaina tulevaisuuden pelaajina.

- Esimerkiksi nimet Pennanen, Savolainen ja Rannankari ovat kovan luokan kavereita jo nyt ja ovat todellisia tulevaisuuden nimiä. KuPS:n nigerialaisosasto on taas todella kova, he ovat käsittämättömän kovia kavereita Veikkausliigaan, tietää Juha Malinen.

Hieman helpotusta RoPS:n urakkaan huomenna tuo Malisen mukaan se, että sarjakausi on vasta aluillaan eikä KuPS:n joukkue ole vielä ehtinyt hitsautua parhaalla mahdollisella tavalla yhteen.

- KuPS:n joukkue kasattiin aika lailla myöhään eikä se vielä ole varmasti ihan parhaimmillaan. Meille se on todennäköisesti pienoinen helpotus, Malinen uskoo.

 

Luettu 1314 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309