ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 08 huhtikuu 2016 12:41

RoPS Ahvenanmaalle parhaalla miehistöllä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Päävalmentaja Juha Malinen pääsee Ahvenanmaalle parhaalla miehistöllä. Päävalmentaja Juha Malinen pääsee Ahvenanmaalle parhaalla miehistöllä. Kuva: Juha Tamminen

Rovaniemen Palloseura matkaa lauantain Veikkausliigakierroksella Ahvenanmaalle IFK Mariehamnin vieraaksi. RoPS-luotsi Juha Malisen mukaan on hyvä päästä sateisesta ja koleasta pohjoisesta etelän aurinkoiselle saarelle.

- Kyllähän tuo kuulostaa hyvältä, mutta aika usein on aurinkoiselta Ahvenanmaalta palattu kotiin ilman sarjapisteitä. Tällä kertaa onneksi joukkueen terveystilanne on hyvä ja pääsemme matkaan parhaalla miehistöllä, joudummepa jopa jättämään hyviä miehiä rannalle Ahvenanmaan laivasta, kertoo RoPS-luotsi Juha Malinen pilke silmäkulmassa.

Malisen mukaan haasteita rovaniemeläisjoukkueella tulee lauantaina riittämään, sillä IFK Mariehamn on miehen mukaan erittäin paha vastustaja kotikentällään.

- Kyseessä on meille ensimmäinen nurmikosketus tälle kaudelle ja keväinen nurmihan tuottaa tunnetusti aikamoisia haasteita. Myös keskikentältään ja hyökkäykseltään vahvistunut kotijoukkue tulee antamaan meille paljon haasteita, Malinen tietää.

Kauden avausottelussaan RoPS antoi vastustajalleen PK-35:lle kolme maalia eteen ennen kuin ryhtyi niitä itse tekemään. Tämä ei voi toistua Ahvenanmaalla jos joukkue haluaa kartuttaa pistepussiaan.

- Vaikka kauden avausottelu antoi voiton myötä paljon hyvääkin, jätti se myös paljon pohdittavaa. Jos Maarianhaminassa haluamme pärjätä, virheet on karsittava minimiin eikä vastustajalle saa antaa montaa maalia eteen, RoPS-luotsi Juha Malinen toteaa.

 

Luettu 912 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309