torstai, 31 maaliskuu 2016 16:27

Antti Okkonen takaisin mahdollisesti jo loppukaudesta

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Tiistaina Suomen Cupin ottelussa loukkaantunut ja eilen Oulun yliopistollisessa sairaalassa leikattu Rovaniemen Palloseuran kapteeni Antti Okkonen sai jo hiukan lohdullisempia uutisia häntä hoitaneilta lääkäreiltä.Kaiken onnistuessa Okkonen voidaan nähdä kentällä loppukaudesta.

- Nyt on kipsi laitettu, röntgenit otettu ja toipuminen on lähtenyt hyvää vauhtia etenemään, piristyneen oloinen Okkonen kertoi.

Toipumisennusteissa on mahdoton antaa tarkkaa aikataulua, mutta ensimmäiset arviot olivat lupaavia.

- Juttelin lääkäreiden kanssa. Heidän mukaansa voi mennä neljä kuukautta, että pääsen joukkueen mukaan. Jos asiat menee todella hyvin, niin loppukaudesta voisin olla jo pelaamassa, Okkonen toivoi.

- Mutta nyt kipsi on jalassa seuraavat kuusi viikkoa. Sen jälkeen lähdetään varovaisesti liikkeelle ensin kävelyä ja vesijuoksua. Pääasia on, että tulee hyvä jalka.

Rovaniemen Palloseuran liigakausi alkaa ylihuomenna lauantaina vierasottelulla PK-35 Vantaata vastaan. Kapteenin poissaolo jättää syvän aukon RoPS:n keskikentälle, mutta Okkonen uskoi paikkaajia löytyvän.

- Onneksi meillä riittää miehiä sille pelipaikalle. Puolustavimmat keskikentän kaverit meillä on Michal Mravec ja Mamut Saine.

- Myös Robert Taylor on pelannut sitä paikkaa, mutta itse näkisin Robertin enemmän hyökkäävämmässä roolissa, kapteenilta lähti jo viestiä päävalmentaja Juha Malisen suuntaan.

Pasi Pikkupeura
© 2016 RoPS

 

Luettu 1187 kertaa