ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 21 maaliskuu 2016 12:33

Kauden alustava fanitapaaminen Zoomitissa torstaina

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura järjestää jo perinteikkään kautta aloittelevan fanitapaamisen Cafe Bar Zoomitissa torstaina 24.3.2016 klo 18.00. Tapaamisessa ovat mukana päävalmentaja Juha Malinen, kapteeni Antti Okkonen sekä kattaus joukkueen uusia kasvoja.Tilaisuus on kaikille avoin ja keskustelu epämuodollista. Kysymykset saa ja pitääkin ladata täysin vapaasti.

Tilaisuuden yhteydessä järjestetään myös biljarditurnaus fanien ja pelaajien kesken. Palkintona turnauksessa setti RoPS-fanikamaa sekä aitoja RoPS:n retrohenkisiä pelipaitoja. Kokovaihtoehtoja löytyy.

Jotta kaaviot saadaan laadittua valmiiksi, niin ilmoittautumiset turnaukseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä nimesi sekä toiveesi paidan koosta.

 

Luettu 1187 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309