ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 16 maaliskuu 2016 14:49

Mamut Saine ja RoPS loppukauden mittaiseen sopimukseen

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Reilun kahden viikon kuluttua Veikkausliigakautensa aloittava Rovaniemen Palloseura ja gambialainen Mamut Saine ovat allekirjoittaneet loppukauden kestävän sopimuksen. Saine vakuutti RoPS:n valmennusjohdon kevättalven testijakson aikana.- Mamut on mukava persoona ja rehdin oloinen kaveri, Rovaniemen Palloseuran päävalmentaja Juha Malinen kehuu.

- Pelillisesti hänellä on herkkä kosketus. Hän on ketterä pallon kanssa ja näkee kentän hyvin. Luotettava keskikenttäpelaaja. Kun hän pääsee täyteen kuntoon, niin hänestä tulee olemaan kovasti hyötyä, Malinen kaavaili Mamutin roolia.

Gambian miesten maajoukkuerinkiin kuuluvan 22-vuotiaan Sainen seurahistoria on värikäs, eikä takapakeiltakaan ole vältytty. Gambiasta Tunisian ja Kreikan sarjojen kautta Suomeen saapuneelle Sainelle haetaan nyt tasapainoista kautta.

- Mamutille tuli kutsu Gambian maajoukkueeseen nyt tulevalle maajoukkuetauollekin, Malinen kertoi.

- Hän kuitenkin kieltäytyi ja ilmoitti, ettei hän ole vielä maajoukkuetason pelikunnossa. Fyysisesti on pitänyt itsensä erinomaisessa kuosissa, mutta varsinainen pelikunto tulee vain joukkueen mukana harjoittelemana. Nyt täytyy päästä päivittäiseen työn tekemiseen takaisin mukaan.

Sainen maamies ja RoPS:n puolustuksen tukipilari Abdou Jammeh on yksi pelaaja, jonka mielipidettä Malinen on kuunnellut.

- Totta kait, kun Abdou on Gambian maajoukkueen kapteeni, niin hänellä on paljon kerrottavaa Sainesta. Yleensäkin käytän tällaisten luotettavien pelaajien kokemuksia ja mielipiteitä hyväksi, kun pelaaja-asioita pohditaan.

Rovaniemen Palloseuran kausi alkaa vierasottelulla PK-35:ttä vastaan 2. huhtikuuta. Ensimmäistä kertaa tulevalla kotikentällään Saine nähdään mahdollisesti jo kotiavauksessa 14. huhtikuuta, jolloin RoPS kohtaa viime kauden pronssimitalisti HJK:n.

Pasi Pikkupeura
© 2016 RoPS

Luettu 1874 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227