maanantai, 15 helmikuu 2016 13:29

RoPS testaa U20 maailmanmestaria

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Ransford Osei (oik.) ja Nahom Gebru liittyivät tänään joukkueen harjoitusvahvuuteen. Ransford Osei (oik.) ja Nahom Gebru liittyivät tänään joukkueen harjoitusvahvuuteen. Kuva: Juha Malinen

Rovaniemen Palloseuran tämän aamupäivän harjoituksissa kirmasi kolme uutta pelaajaa. Joukkueen harjoitusvahvuuteen liittyivät Eetu Muinonen, Nahom Gebru ja Ransford Osei.

Eetu Muinonen esiintyi jo seuran paidassa viime viikolla Liigacupin ottelussa Ilvestä vastaan, tullessaan vaihdosta kentälle ottelun 73. minuutilla.

Nahom Gebru saapui aamulla 2.bundesliigajoukkue TSV Frankfurtin ryhmästä. 19-vuotias hyökkäävä pelaaja ei ole saanut joukkueessaan peliaikaa. Seurojen välisellä sopimuksella Nahom etsisi vastuuta RoPSista tulevalla kaudella. Hänellä on myös Eritrean passi ja kutsu A-maajoukkueeseen.

Ghanalainen keskushyökkääjä Ransford Osei saapui Rovaniemelle Turkista, jossa hän oli testileirillä Sahtjor Karagandan joukkueessa. Osei oli voittamassa Ghanalle U20 maailmanmestaruutta vuonna 2009 Egyptissä. RoPS neuvottelee Osein kanssa pitempiaikaista sopimusta.

Luettu 1960 kertaa