ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 06 helmikuu 2016 18:18

”Ei vain pelaajia, vaan sopivia pelaajia”

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Juha Malinen etsii vielä sopivia pelaajia joukkueeseen. Juha Malinen etsii vielä sopivia pelaajia joukkueeseen. Kuva: Juha Tamminen

RoPSin Veikkausliigajoukkue on muuttunut melkoisesti kaudesta 2015. Hopeamitaleihin kautensa päättäneestä ryhmästä on lähtenyt melkoisesti pelaajia, uusia on toki tullut tilalle, mutta ryhmä ei vielä ole lähellekään lopullisessa muodossaan.

RoPS on avannut Liigacupin tuloksellisesti hyvin – tasapeli ja voitto – mutta pelillisesti joukkue ei ole päävalmentaja Juha Malisen mukaan vielä lähelläkään sitä mikä on tavoitteena.

- Haaste on ennen kaikkea siinä, että ryhmässä on todella paljon muutoksia viime kauteen nähden. 13 pelaajaa viime kauden joukkueesta on lähtenyt, Malinen laskee.

Hankintoja kuten Juuso Hämäläinen FC Interistä, Robert Taylor JJK:sta ja Aapo Heikkilä AC Oulusta on jo liittynyt riveihin ja pelaajia on testattu ja testataan jatkuvasti. Sen lisäksi verkot ovat aktiivisesti vesillä. Malinen korostaa kuitenkin sitä, että kriteerit ovat selkeät.

- Teemme ympärivuorokautisia päiviä niin minä kuin toimistokin etsiessämme sopivia pelaajia. Olen jo aiemminkin sanonut, että haemme 5-6 pelaajaa, Malinen sanoo.

- Siitä ei ole kyse etteikö pelaajia olisi saatavilla – on vaikka miten paljon. Me haemme kuitenkin nimenomaan oikeita, sopivia pelaajia ryhmään; sellaisia pelaajia, joiden kanssa pystymme saavuttamaan vaaditun tason ja vastaamaan kauden haasteisiin. Vielä nyt me emme ole sillä tasolla, jonka viime kaudella saavutimme.

RoPS jatkaa alkukevään otteluitaan keskiviikkona 10.2., kun joukkue matkaa Liigacupin ottelussa Ilveksen vieraaksi. Ottelu Pirkkahallissa alkaa kello 18.00.

 

Luettu 1462 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309