ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 25 marraskuu 2015 11:02

Gambian maajoukkuekippari jatkaa RoPS:n riveissä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Abdou Jammeh Abdou Jammeh Kuva: Juha Tamminen

Gambian jalkapallomaajoukkueen kapteeni ja RoPS:n Veikkausliigajoukkueen toppari Abdou Jammeh jatkaa RoPS:n riveissä myös ensi kaudella. Varmaotteinen 29-vuotias gambialaistoppari on tehnyt vuoden jatkosopimuksen rovaniemeläisjoukkueen kanssa. Jammehin jatkosopimus ilahduttaa RoPS-valmentaja Juha Malista kovasti.

- Jammeh on iso tekijä niin harjoituskentällä, pukukopissa kuin pelikentälläkin. Hän huokuu kokemusta ja rauhallisuutta ja on näin ollen erittäin arvokas palanen RoPS:n joukkueessa. Hän keskittyy omaan ja joukkueen puolustuspeliin, pitää pakkaa tiiviinä ja ohjaa puolustusta, RoPS-luotsi Juha Malinen kehuu.

 

Luettu 1489 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309