ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 23 marraskuu 2015 13:02

Aapo Heikkilä AC Oulusta RoPS-paitaan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

AC Oulun riveissä kolme kautta Ykköstä pelannut 21-vuotias Aapo Heikkilä siirtyy Rovaniemen Palloseuran riveihin 1+1 vuotisella sopimuksella. RoPS-valmentaja Juha Malinen on erittäin tyytyväinen joukkueensa tuoreimpaan pelaajasopimukseen.

- Aapo on harvinainen suomalainen pelaaja, sillä hän on selkeästi laiturityyppi. Hänellä on todella vikkelät jalat ja erittäin hyvä lähtönopeus. Odotukset häntä kohtaan ovatkin suuret, sillä nyt nähdään mitä hänestä voi saada irti kun hän pääsee pelaamaan selkeästi laitapelaajana, RoPS-luotsi Juha Malinen toteaa tyytyväisenä.

Heikkilä sopii Malisen mukaan pelaajatyyppinä erittäin hyvin RoPS:n pelaajaprofiiliin.

- Aapo on tervepäinen nuori mies ja hän saattaakin nousta isoksi yllätystekijäksi meidän tulevan kauden joukkueessa. Vaikka Aapo onkin laitapelaaja, on hän tehnyt myös upeita maaleja, Malinen kehuu.

Aapo Heikkilä on innoissaan sopimuksesta RoPS:n kanssa, sillä on upeaa päästä kokeilemaan vauhtia Veikkausliigassa Suomen toiseksi parhaan joukkueen riveissä.

- Tosi hyvä fiilis itselläni on sopimuksesta RoPS:n kanssa. Tavoitteeni on kehittyä pelaajana mahdollisimman paljon ja sitä kautta auttaa myös joukkuetta menestymään. Aivan alkuun toki peliajan saaminen on suurin haaste, nuorukainen tuumii.

Siirtyminen kotikaupunki Oulusta Rovaniemelle ei ole Heikkilälle suuri muutos, sillä miehen mielestä Rovaniemi on hänen toinen kotikaupunkinsa.

- Tosi helppo on tulla Rovaniemelle, sillä kaupunki on niin tuttu ennestään. Molemmat vanhempani ovat kotoisin Rovaniemeltä ja lähes kaikki sukulaiset asuvat Rovaniemellä, tuore RoPS-pelaaja kertoo "rovaniemeläisyydestään".

 

Luettu 2682 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309