ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 24 lokakuu 2015 10:24

Mestaruuspokaali matkaa Seinäjoelta Tampereelle, jos RoPS voittaa Veikkausliigan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Veikkausliigan yhteistyökumppani Kia kuljettaa mestaruuspokaalin voittajalle tulevana viikonloppuna, jolloin huippujännittävä liiga huipentuu. Mestaruudesta taistelee yhä kolme seuraa: Seinäjoen Jalkapallokerho, Rovaniemen Palloseura ja Helsingin Jalkapalloklubi.Auto lähtee jo lauantaina kohti Seinäjokea liigan toimitusjohtajan Timo Marjamaan johdolla. Palkinto on esillä sunnuntaina kentän laidalla SJK-FF Jaro -ottelussa.

– Palkinto viedään viimeisellä kierroksella aina sarjajohtajan otteluun, selventää Veikkausliigan markkinointijohtaja Risto Oksanen.

SJK:n mestaruus ei ole kuitenkaan kirkossa kuulutettu, sillä kolme joukkuetta on kahden pisteen sisällä ennen viimeistä kierrosta. Jos voitto lipeäisikin Seinäjoelta Rovaniemelle tai Helsinkiin, tarkoittaisi se myös mestaruuspystille uutta suuntaa.

Mikäli Lahdessa sunnuntaina FC Lahden pelaava RoPS veisi mestaruuden, toimittaisi Marjamaa pystin Tampereelle, joka olisi rovaniemeläisten paluumatkalla.

© 2015 Lapin Kansa

 

Luettu 180 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227