ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 26 syyskuu 2015 13:27

RoPS jatkaa mitalitaistoa kotiyleisön edessä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Veikkausliigassa kakkosena majaileva Rovaniemen Palloseura jatkaa mitalin metsästystä huomenna sunnuntaina kotikentällään Keskuskentällä Vaasan Palloseuraa vastaan. Ottelusta on luvassa kova kamppailu sarjapisteistä, sillä molemmille joukkueille kyseessä on todella tärkeä ottelu.

- Me käymme mitalikamppailua ja VPS yrittää välttää putoamisen sarjaporrasta alemmas, joten kiihkeä taisto pisteistä on luvassa. VPS on juuri nyt yksi pahimmista vastustajista, jota kuvitella saattaa. Vaasalaisryhmä on neljästä viime pelistään voittanut kolme ja pelannut kerran tasan, joten helppoa iltapuhdetta ei meille ole sunnuntaina luvassa, RoPS-valmentaja Juha Malinen tietää.

Malisen mukaan VPS-luotsi Petri Vuorinen on saanut joukkueensa pelaamaan haluamallaan tavalla, puolustuksesta löytyy pitävyyttä ja hyökkäyksissä riittää vauhtia.

- Puolustusasemissa ollessaan VPS on hankala vastustaja, sillä heillä löytyy tarvittaessa puolustukseen jopa viides mies ja se tuo ison haasteen vastustajalle. Hyökkäyspäässä nimet Soiri, Mäkelä ja Clennon takaavat sen, että vaasalaishyökkäyksissä riittää vauhtia ja taitoa, RoPS-luotsi toteaa.

Koska molemmat joukkueet tarvivat kipeästi laariinsa lisää pisteitä pärjätäkseen omissa kärki- ja peräpään kamppailuissaan, luvassa on sunnuntai-iltana Keskuskentällä upea jalkapallonäytelmä.

- Se on varmaa, että Keskuskentän katsomot ovat huomenna täynnä, sen verran upea trilleri on yleisölle luvassa. Kotiyleisön kannustus onkin meille ensiarvoisen tärkeää nyt loppukaudesta, kun pelaamme mitaleista, RoPS-luotsi Juha Malinen sanoo.

Malisen laskelmat kertovat, että Rovaniemellä on paraikaa menossa melkoinen RoPS- ja jalkapallobuumi.

- Alkukaudella kun pelasimme katsomon rakennustöiden keskellä, meidän katsojakeskiarvo oli alle 1200 katsojaa per ottelu. Kun katsomo valmistui kesällä, niin sen jälkeen yleisökeskiarvo on ollut peräti 3250 katsojaa per ottelua. Tästä näkee sen, että olemme voittaneet rovaniemeläiset ja lappilaiset jalkapallofanit taas puolellemme, RoPS-valmentaja iloitsee.

RoPS - VPS keskuskentällä sunnuntaina klo 18:30. Hanki lippusi ajoissa Lippupalvelusta http://www.lippupalvelu.fi/event/rops-vps-lippuja/162501

 

Luettu 1238 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309