ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 19 syyskuu 2015 12:16

HJK-pomo kehuu yllättäjää Rovaniemeltä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Aleksandr Kokko runnoi Rovaniemen Palloseuran 2-0 osuman HJK:n verkkoon Rovaniemen keskuskentän katsomon vihkiäisottelussa heinäkuussa. Aleksandr Kokko runnoi Rovaniemen Palloseuran 2-0 osuman HJK:n verkkoon Rovaniemen keskuskentän katsomon vihkiäisottelussa heinäkuussa. Kuva: Pekka Aho

Viikonloppuna on edessä jo todellisia ratkaisun hetkiä jalkapallon Suomen mestaruustaiston kannalta.

”Tämä on kuuden pisteen ottelu molemmille.”Kun Veikkausliiga lähestyy jo kovaa vauhtia loppusuoraa on tilanne sarjataulukossa yllättäen se, että Rovaniemen Palloseura johtaa sarjaa kahdella pisteellä. Kakkosena on SJK Seinäjoelta.

Vasta kolmantena on suuri ja mahtava HJK Helsingistä tasapisteissä SJK:n kanssa, tosin kaksi ottelua vähemmän pelanneena kuin sarjajohtaja RoPS.

HJK kohtaa RoPS:n sunnuntaina Helsingissä ja siinä pelissä on valtavat panokset.

– Peli on molemmille joukkueille kuuden pisteen ottelu. Erittäin merkittävä kohtaaminen mestaruustaiston kannalta, sanoo HJK:n urheilujohtaja Tuomo Saarnio.

SJK tiedettiin jo ennakolta HJK:n ykköshaastajaksi, mutta RoPS:n mahtava kausi on yllättänyt myös HJK:n leirissä.

– RoPS:lla on takana upea kausi. Voi sanoa, että yllättävänkin vahva, sillä tuskin kovin moni olisi uskonut RoPS:n olevan tässä vaiheessa kautta sarjan johdossa.

– Olen RoPS:n puolesta iloinen. Rovaniemellä on tehty onnistuneesti töitä. Minusta on vain hyvä asia, että uusia seuroja nousee taistelemaan mestaruudesta, HJK-pomo sanoo.

HJK:lla on takanaan vaikea kausi jalkapalloliigassa. Viimeisestä voitosta on aikaa yli kuukausi, takana on nyt neljä voitotonta ottelua. Asetelmat ennen sunnuntain RoPS-peliä voisivat olla helsinkiläisten kannalta paremmatkin.

– Loukkaantumiset ja lisäksi niiden päälle tulleet pelikiellot ovat sotkeneet peliämme. Onneksi meillä alkaa nyt nuo huolet jo pikku hiljaa helpottamaan.

Nähtäväksi jää, miten kärkitaistossa tulee käymään. Tällä hetkellä näyttää siltä, että joko RoPS ottaa unelmiensa yllätysmestaruuden, sarjan tämän hetken kovakuntoisin joukkue SJK korjaa potin tai sitten HJK kiilaa loppumetreillä mestariksi jo seitsemännen kerran peräkkäin.

– HJK:n kannalta on vain hyvä asia, että emme pääse helpolla kotimaan kentillä. Se, että saamme taistella loppuun asti mestaruudesta täysillä valmistaa meitä europeleihin paljon paremmin kuin suurella piste-erolla tullut mestaruus.

Urheilutieto
© 2015 Lapin Kansa

 

Luettu 869 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309