ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 28 elokuu 2015 10:13

RoPS lauantaiksi Turkuun lisävaihteen hakuun

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura matkaa lauantaiksi Turkuun kohtaamaan Interin. Inter on ollut RoPS:lle erittäin haastava vastus tällä kaudella, sillä kauden kahdesta aiemmasta Rovaniemellä pelatusta ottelusta RoPS on saanut vain yhden pisteen 1-1-tasapelistä. Toisen ottelun Inter vei puhtaasti 4-0-lukemin.

- Interin tämän kauden otteista on tullut mieleen aivan Interin mestaruusvuosi, sen verran erittäin hyviä juttuja joukkue on esittänyt tällä kaudella. Nyt meillä olisi mahdollisuus kiillottaa meidän "kilpeä", sillä päätimme joukkueen kanssa pitämässämme palaverissa, että koneesta pitää loppukaudeksi löytyä vielä yksi vaihde lisää, RoPS-luotsi Juha Malinen kertoo.

Malisen mukaan ottelu on molemmille joukkueille todellinen kuuden pisteen ottelu, sillä molemmat hamuavat liigassa mitalisijoille.

- Ottelussa on todella iso panos, sillä molemmat joukkueet haluavat olla kauden päättyessä mitaleilla, Malinen tuumaa.

Inter-ottelun jälkeen alkaa molemmilla joukkueilla ns. maaottelutauko. RoPS-valmentaja Juha Malinen ei ymmärrä miksi tällaisia taukoja pidetään kesken parhaan liigakauden.

- En näe tällaista maaottelutaukoa tarpeellisena, sillä liigasta ei ole montaa miestä pelaamassa maaotteluja. Mutta koska kalenteriin ei ole tuolle ajalle otteluja merkitty, emme niitä pelaa, vaan harjoittelemme, kritisoi RoPS-luotsi systeemiä.

 

Luettu 866 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309