ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 20 elokuu 2015 20:48

RoPS hakee parempaa otetta Ilvestä vastaan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran valmentaja Juha Malinen ei ole aivan täysin tyytyväinen joukkueensa otteisiin edellisessä Veikkausliigaottelussa HIFK:ta vastaan Helsingissä. Parempaan pitää miehen mielestä joukkueen pystyä jatkossa.

- Malttamattomana odotamme jo lauantain peliä, jotta pääsemme parantamaan otteitamme edellisestä ottelustamme HIFK:ta vastaan. Olen iloinen, että joukkueen kapteeni Antti Okkonen ja toppari Obilor vapautuvat yhden ottelun pelikiellosta ja heidän myötä saadaan tuttua johtajuutta kentälle, RoPS-luotsi Malinen tuumaa.

RoPS on aloittanut liigan viimeisen kolmanneksen kotivoitolla SJK:sta ja vierastasapelillä HIFK:ta vastaan.

- Liigan viimeinen kolmannes on lähtenyt käyntiin kahden pisteen keskiarvolla ja samalla tasolla pyrimme viemään koko viimeisen kolmanneksen liigasta läpi, Malinen paljastaa joukkueensa loppukauden tavoitteen.

Lauantain vierailija Ilves Tampereelta on kauden edetessä parantanut otteitaan ja viimeisistä kolmesta ottelustaan joukkue on saalistanut täydet yhdeksän pistettä ja on näin aivan eri joukkue kuin se, minkä RoPS päihitti kotonaan kesäkuussa 4-1 lukemin.

- Joukkueen penkillä ja kentällä olevan kokemuksen ansiosta Keke (Armstrong) on saanut loihdittua joukkueen parhaat ominaisuudet esiin. Joukkueesta Hilander, Kujala, Petrescu, Hjelm, Emenike ja Lahtinen ovat löytäneet roolinsa kentällä ja tulosta on tullut, RoPS-luotsi kehuu tulevaa vierasjoukkuetta.

RoPS pyrkii ottelussa Ilvestä vastaan kehittämään peliään tasakentällisin pelattaessa, tärkeimpänä kehityskohteena joukkueen hyökkäys.

- Kun aiemmilla kahdella kolmanneksella liigasta teimme kovaa tulosta, meillä oli kärjessä koko ajan sama koomikko Pirinen, Kokko ja Saksela. Nyt Kokko ja Saksela ovat loukkaantumisten vuoksi poissa ja meidän täytyy pyrkiä luoman uusi kova hyökkäyskolmikko joukkueeseemme. Haastetta siinä riittää, mutta myös mahdollisuuksia, RoPS-valmentaja Juha Malinen uskoo.

Malinen luottaa, että lauantaina Keskuskenttä täyttyy taas innokkaista RoPS-kannattajista.

- Pelipäiväksi on luvattu hienoa kesäsäätä, vastustaja on hyvä ja lauantai hyvä pelipäivä, mitä muuta sitä enää voi toivoa, RoPS-luotsi hehkuttaa.

 

Luettu 877 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309