ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 15 elokuu 2015 18:07

RoPS liigan viimeiselle kolmannekselle finaalihengessä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura pelaa Veikkausliigan viimeistä kolmannesta finaalihengessä, kaikki vastustajat kun kohdataan nyt tälle kaudelle viimeisen kerran. Tulevana maanantaina vastaan asettuu Helsingin IFK, jonka kanssa RoPS edellisen kerran päätyi Helsingissä kesäkuun puolivälissä 1-1-tasapeliin.

- Tuo ottelu oli kovin kaksijakoinen. Me myllytimme ottelun alussa ja ottelun loppua kohti HIFK sai pelijuonesta kiinni. Tasapeli siitä ottelusta oli oikea tulos, muistelee RoPS-valmentaja Juha Malinen.

Tulevalla Helsingin vierailulla RoPS:lla on ongelmia kokoonpanon suhteen, kaksi avainpelaajaa kun on viime kierroksen keltaisten korttien jälkeen pelikiellossa.

- Meidän pitää löytää keskikentälle ja topparin paikalle Antti Okkoselle ja Obilorille hyvät korvaajat, mikä ei ole helppo tehtävä. Molemmat kun ovat joukkueen avainmiehiä, Malinen tuskailee.

Positiivisen ”ongelman” Maliselle tuo joukkueen maalivahtiosasto. Liigan avauskierroksella HJK:a vastaan olkapäänsä loukannut kanadalainen Tomer Chencinski on toipunut pelikuntoon ja tuurasi hänen tilalleen kesken kauden ykkösmolariksi hankittua Ricardoa SJK:a vastaan mallikkaasti.

- Maalivahtitilanne on mielenkiintoinen ja haastava. Kentälle pitää löytää voittava maalivahti ja sekä Tomer että Ricardo ovat sellaisia, RoPS-luotsi Juha Malinen pähkäilee hyvien vaihtoehtojensa kanssa.

Malisen mukaan RoPS:lla on takana kaksi kovaa ottelua FC Lahtea ja SJK:a vastaan, eikä vastus helpotu tästä yhtään HIFK-otteluun.

- HIFK on ollut kotonaan kova ja on tuonut pelillisesti jotain uutta Veikkausliigaan. Joukkueen kausi on jo tähän mennessä hatunnoston arvoinen, Malinen kehuu liiganousijaa.

Malisen mielestä HIFK:lla on kentän jokaiselle osa-alueelle loistavia pelaajia, joiden kanssa RoPS saa tosissaan painia maanantaina voittaakseen ottelun.

- Topparikolmikko Kuusijärvi, Aho ja Sinisalo ovat kovia kavereita ja ketkä tahansa kaksi kentälle laittaakin, se osa-alue ei ainakaan petä. Mielenkiintoisia kavereita ovat myös keskikentän Peltonen ja hyökkäyksessä Sihvola, joka tulee vielä tällä kaudella tekemään monta maalia, kehuu Malinen maanantaista vastustajaa.

HIFK - RoPS Sonera Stadiumilla maanantaina 17.8. klo 18:30. Ottelun voit katsoa IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

 

Luettu 1285 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309