ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 21 kesäkuu 2015 17:51

Malinen: ”Toivottavasti RoPS:n tuli palaa edelleen”

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Juhannus on vietetty ja kokot sammutettu, mutta RoPS-valmentaja Juha Malinen toivoo, ettei RoPS:n tuli ole kokkojen sammumisen myötä sammunut, vaan juhannustauolla kerätyt voimat pystytään keskittämään Ilvestä vastaan olennaisiin asioihin.

- Juhannus on vietetty ja kokot sammutettu, toivottavasti meidän joukkue näyttää Ilvekselle että RoPS:n liekki ei ole sammunut, vaan peli-ilo palaa edelleen roihuten. Edellisessä HIFK-ottelussa oli otteissa vähän havaittavissa sitä vanhaa ”pimputus-pamputus”-peliä, jossa palloa hallitaan ilman tulosta ja vastustaja jossain vaiheessa pääsee peliin mukaan, RoPS luotsi Juha Malinen toteaa.

Ilves on Malisen mukaan vaarallinen joukkue erityisesti erikoistilanteissa ja keskityksissä.

- Ilveksen erikoistilanteissa Mäkijärvi, Petrescu ja Emenike ovat vaarallisia kavereita. Joukkueesta löytyy myös tarvittava määrä kokemusta ja äijämäisyyttä, joten helppoa ottelua ei ole tiedossa, uskoo Malinen.

Samaa mieltä on RoPS:n kovakuntoinen laitakiitäjä Juha Pirinen, jolle ottelussa on hieman ylimääräistäkin latinkia.

- Varmasti tiukka peli on tiedossa. Itse pelasin aikoinaan Tampereella Tampere Unitedissa ja jonkun pelin Ilveksessäkin, joten tuttuja kavereita on huomenna kentällä vastassa useita. kiva päästä ottamaan vanhoista pelikavereista mittaa, Pirinen kertoo.

Pirisen mukaan RoPS lähtee ilman muuta hakemaan ottelusta voittoa ja kolmea sarjapistettä.

- Kyllä kotikentällä lähdetään aina hakemaan kolmea pistettä ilman muuta. Juhannustauon aikana on kivasti ehtinyt palautella, joten kovalla sykkeellä otteluun lähdetään.

 

Luettu 1063 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309