maanantai, 15 kesäkuu 2015 20:41

RoPS valmistautuneena HIFK:n kimppuun

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura lähtee tiistain Veikkausliigaottelussaan huolellisesti valmistautuneena isäntäjoukkue HIFK:n kimppuun. Viimeistelyharjoitukset tehtiin maanantaina syksyisen koleassa Rovaniemen kesäsäässä.

- Maaottelutauon aikana treenasimme vähän normaalia pienemmällä ringillä, kun poissa olivat ”Mosa” Yaghoubi ja Abdou Jammeh. Mosa pelasi Suomen nuorten maajoukkueessa Ruotsia vastaan ja Jammeh Gambian maajoukkueessa Etelä-Afrikkaa vastaan. Osan aikaa poissa olivat myös FC Santa Clausissa viikonloppuna pelanneet Simo Roiha ja Olli Pöyliö, listaa RoPS-luotsi Juha Malinen.

Malisen mukaan joukkueen treeneissä on ollut tekemisen meininkiä. Sitä tarvitaankin, kun käydään tiistaina pirteän liiganousijan HIFK:n kimppuun.

- Iloisella, rohkealla ja sinnikkäällä pelaamisellaan HIFK on tuonut hyvän lisän Veikkausliigaan. HIFK on vielä tällä kaudella lyömätön kotikentällään, joten joukkueen kohtaaminen on meille iso haaste, toteaa Malinen.

RoPS-luotsin mielestä HIFK:n keskikenttä ja laidat on otettava tosissaan ja saatava kiinni, jos vierasjoukkue meinaa sarjapisteitä Helsingin vierailulta mukaansa ottaa.

- Jos emme saa keskikenttää ja laitoja kuriin, Meidän sijasta kentällä juhlivat Pekka Sihvola ja kumppanit, tietää RoPS-luotsi Malinen.

RoPS:n riveistä Helsingissä ovat varmuudella pois ”pitkäaikaispotilaat” Jean Fridolin Nganbe Nganbe, Tomer Chencinski ja Juuso Majava. Myös Vilim Posinkovic puuttuu kokoonpanosta nilkkavaivan vuoksi.

HIFK-RoPS Sonera stadiumilla tiistaina 16.6. kello 18.30. Voit seurata ottelua suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

 

Luettu 1165 kertaa