torstai, 28 touko 2015 21:42

RoPS odottaa kovasti VPS:n kohtaamista kotikentällään

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura ei ole viiteentoista vuoteen ottanut kolmea sarjapistettä Vaasan Palloseuralta. Joukkueet ovat kohdanneet tuona aikana kaikkiaan 16 kertaa, joista VPS on voittanut 12 ja tasan on pelattu neljästi. Nyt perjantai-illan Veikkausliigakohtaamisessa RoPS hamuaa vahvasti kotikentällään Keskuskentällä voittoa liigan tyveen juuttuneesta VPS:sta.

- Joukkue odottaa jo kovasti, että pääsee mittaamaan kotiyleisön edessä taitojaan VPS:aa vastaan. Minun tehtävänä on ollut varoitella joukkuetta tuudittautumasta helppoon voittoon vasta yhden pisteen ottaneesta vaasalaisjoukkueesta. ”Vepsu” tulee nimittäin varmasti säilymään sarjassa, sillä heillä on hyvä ja vahva joukkue, uskoo RoPS-valmentaja Juha Malinen varmasti.

Molemmat joukkueet ovat pienen hengähdystauon aikana keränneet voimia ja luvassa on Malisen mukaan energinen kamppailu sarjapisteistä.

- VPS:llä on kova ja kokenut puolustus, kovaa taklaava keskikenttä ja sarjan nopein hyökkäys. Joukkue hakee meitä vastaan vastahyökkäyksiä ja keskityksiä, joiden kohteena ovat maalikuningas Mäkelä, vahva Seabrook ja taitava Catovic. Tähän meidän pitää pystyä vastaamaan, Malinen toteaa tyynesti.

RoPS pyrkii ilman muuta hakemaan ottelusta kauden kuudetta voittoaan, edelliskierroksella kun tuli IFK Mariehamnilta takkiin 0-1 lukemin Maarianhaminassa.

- Toivottavasti olen onnistunut iskostamaan joukkueeseen sen mentaliteetin, että luvassa ei todellakaan ole ”helppo” peli. VPS:lla on vasta yksi piste kasassa ja he tulevat kasaamaan kauden aikana 30-35 pistettä, joten lopuissa otteluissa vaasalaiset tulevat ottamaan paljon pisteitä. Meidän joukkue odottaakin, että myös urheilukaupunki Rovaniemi ja rovaniemeläiset reagoivat tärkeän kamppailuun ja tulevat kannustamaan meidät tärkeään voittoon, RoPS-luotsi Juha Malinen toivoo.

 

Luettu 720 kertaa