lauantai, 02 touko 2015 13:50

RoPS haluaa Tampereelta Iiskolalle hyvät jäähyväiset

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura matkaa huomenna Tampereelle, missä sunnuntain Veikkausliigakierroksella vastaan Tammelan stadionilla asettuu liiganousija Tampereen Ilves. RoPS-valmentaja Juha Malisen mukaan RoPS lähtee Tampereelle hakemaan hyviä jäähyväisiä RoPS:ssa viiden ottelun mittaisen pätkätyön tehneelle maalivahti Ville Iiskolalle.

- Jo tässä vaiheessa haluan kiittää Ville Iiskolaa siitä, että hän lähti auttamaan meitä vaikeassa tilanteessa kun maalivahtimme Tomer Chencinski loukkaantui ja tarvitsimme pikaisesti liigaveskarin mitat täyttävän miehen hänen tilalleen. Ilves-kamppailu on viimeinen hänen ottelunsa meidän riveissä, joten siitä lähdemme että hän saa mukavat jäähyväiset Tampereelta, RoPS-luotsi Juha Malinen toteaa tyytyväisenä ”pätkätyöläiseensä”.

Malinen tietää, että vielä ilman voittoa oleva Ilves on varmasti vaikea vastus ja taistelee ensimmäisestä voitostaan kynsin hampain.

- Ilves voi pahimmillaan olla oikein raastava villieläin. Uskonkin, että vastaamme tulee sunnuntaina taisteleva Ilves-lauma, joka haluaa todella kovasti avata pistetilinsä Veikkausliigassa, Malinen korostaa.

Vaikka Ilves-luotsi Keith Armstrong korosti Ilveksen olleen edellisessä liigaottelussaan Jaroa vastaan kaikessa jäljessä vastustajaansa, ei RoPS-valmentaja noihin puheisiin yhdy.

- Ilves puolustaa hyvin, heiltä löytyy tarvittavaa taitoa pallolliseen peliin ja he satsaavat nopeaan tilanteiden luomiseen, Malinen luettelee vastustajan vahvuuksia.

RoPS otti edellisessä liigaottelussaan HIFK:ta vastaan avausvoittonsa tällä kaudella Veikkausliigassa. Juha Malisen mukaan yksi positiivinen tulos ei saa riittää, vaan rimaa pitää nostaa ja vieraspelissä tulee noteerata myös vastustajan tekemiset.

- Puolustuspeli on vieraissa aina avainjuttu. Moni asia napsahti HIFK-pelissä parempaan suuntaan, mutta peliä pitää meidän edelleen kehittää. Keskikentältä odotan vieläkin parempia otteita, kovuustasoa pitää nostaa ja keskinäisessä pallonsiirtelyssä tason pitää parantua, listaa RoPS-luotsi Juha Malinen.

 

Luettu 871 kertaa