ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 02 touko 2015 13:50

RoPS haluaa Tampereelta Iiskolalle hyvät jäähyväiset

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura matkaa huomenna Tampereelle, missä sunnuntain Veikkausliigakierroksella vastaan Tammelan stadionilla asettuu liiganousija Tampereen Ilves. RoPS-valmentaja Juha Malisen mukaan RoPS lähtee Tampereelle hakemaan hyviä jäähyväisiä RoPS:ssa viiden ottelun mittaisen pätkätyön tehneelle maalivahti Ville Iiskolalle.

- Jo tässä vaiheessa haluan kiittää Ville Iiskolaa siitä, että hän lähti auttamaan meitä vaikeassa tilanteessa kun maalivahtimme Tomer Chencinski loukkaantui ja tarvitsimme pikaisesti liigaveskarin mitat täyttävän miehen hänen tilalleen. Ilves-kamppailu on viimeinen hänen ottelunsa meidän riveissä, joten siitä lähdemme että hän saa mukavat jäähyväiset Tampereelta, RoPS-luotsi Juha Malinen toteaa tyytyväisenä ”pätkätyöläiseensä”.

Malinen tietää, että vielä ilman voittoa oleva Ilves on varmasti vaikea vastus ja taistelee ensimmäisestä voitostaan kynsin hampain.

- Ilves voi pahimmillaan olla oikein raastava villieläin. Uskonkin, että vastaamme tulee sunnuntaina taisteleva Ilves-lauma, joka haluaa todella kovasti avata pistetilinsä Veikkausliigassa, Malinen korostaa.

Vaikka Ilves-luotsi Keith Armstrong korosti Ilveksen olleen edellisessä liigaottelussaan Jaroa vastaan kaikessa jäljessä vastustajaansa, ei RoPS-valmentaja noihin puheisiin yhdy.

- Ilves puolustaa hyvin, heiltä löytyy tarvittavaa taitoa pallolliseen peliin ja he satsaavat nopeaan tilanteiden luomiseen, Malinen luettelee vastustajan vahvuuksia.

RoPS otti edellisessä liigaottelussaan HIFK:ta vastaan avausvoittonsa tällä kaudella Veikkausliigassa. Juha Malisen mukaan yksi positiivinen tulos ei saa riittää, vaan rimaa pitää nostaa ja vieraspelissä tulee noteerata myös vastustajan tekemiset.

- Puolustuspeli on vieraissa aina avainjuttu. Moni asia napsahti HIFK-pelissä parempaan suuntaan, mutta peliä pitää meidän edelleen kehittää. Keskikentältä odotan vieläkin parempia otteita, kovuustasoa pitää nostaa ja keskinäisessä pallonsiirtelyssä tason pitää parantua, listaa RoPS-luotsi Juha Malinen.

 

Luettu 1032 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309