ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 17 huhtikuu 2015 18:28

RoPS sunnuntaina Seinäjoelle muutosta hakemaan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura lähtee sunnuntain Veikkausliigaotteluun Seinäjoen Jalkapallokerhoa vastaan revanssimielellä. Joukkueen torstainen Suomen Cupin ottelu Turussa Interiä vastaan oli numerollisesti melkoinen katastrofi, mutta RoPS-valmentaja Juha Malisen mukaan SJK-otteluun joukkueella on selvät sävelet.

- Hyvässä hengessä olemme liikkeellä tuon tappion jälkeenkin. Aamulla keskustelimme Inter-pelistä, välillä harjoittelimme ja vielä illalla katsomme videolta ottelua. Kyllä se on selvä että koko joukkueen pitää muuttaa suuntaa eli kaikilla osa-alueilla pitää todella parantaa peliä, Malinen toteaa tiukasti.

Malisen mukaan yksikään joukkueen osa-alue ei saa Inter-pelistä puhtaita papereita. Erityisesti mies kuitenkin odottaa ryhtiliikettä keskikentältä, missä pelaa kovan luokan pelimiehiä.

- Kyllä keskikentän pitää löytää harmonia otteisiin ja kunnon tekemisen meininki. Eihän siitä mitään tule, jos vastustaja juoksee neljästi sieltä läpi ja tekee maalin, RoPS-luotsi harmittelee.

Malinen ei kuitenkaan ole vielä huolissaan joukkueensa tekemisestä, onhan liigaa pelattu vasta peräti yksi kierros. Mies heittääkin hymyssä suin, että kyllä ainakin jo toisella kierroksella täytyy homma saada toimimaan.

- Puolitoista viikkoa sitten pelasimme Liigacupin finaalissa ja nyt jo jotkut lehdet puhuvat kriisistä. Kyllä tässä hommassa pitää nähdä metsä puilta. Olihan se kaikilla tiedossa, että sarjaohjelmamme alku on kovin mahdollinen, kahdella avauskierroksella vastassa viime kauden mestari ja hopeajoukkue, RoPS-luotsi Malinen sanoo.

Helpolla ei tule RoPS sunnuntaina Seinäjoella pääsemään, sillä avauskierroksen 1-1-tasapeli Interiä vastaan Turussa varmasti harmittaa SJK:a.

- Kyllä meillä on Seinäjoella kova paikka edessä, mutta koitamme muistaa sunnuntaina ne hyvät asiat, mitkä meidän pelissä Inter-ottelussa oli ja muuttaa sitten ne heikot, niin uskon että pärjäämme ihan hyvin, Juha Malinen toteaa luottavaisena.

 

Luettu 866 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227