ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 13 huhtikuu 2015 17:06

RoPS-vahti Chencinskin olkapäässä ei murtumaa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Eilen Veikkausliiga-avauksessa HJK:a vastaan olkapäänsä pahannäköisesti loukannut ja kentältä kesken ottelun poisvaihdetun RoPS:n kanadalaisen ykkösmaalivahti Tomer Chencinskin olkapää on tänään röntgenkuvattu Rovaniemellä Terveystalossa.

Chenciskiä hoitaneen ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Risto Kemppaisen mukaan röntgenkuvissa ei olkapäästä löytynyt murtumia eikä nivelkapselikaan ollut rikki. Nämä tiedot ilahduttivat RoPS-valmentaja Juha Malista.

- Pahin näytetään vältetyn. Se on hyvä, sillä pahin pelko oli että miehen koko kausi olisi mennyt pilalle heti avausottelussa, Malinen huokaa.

Chencinskin olkapään tarkemmat tutkimukset jatkuvat huomenna, jolloin miehen olkapää magneettikuvataan. Siinä selviää vamman laatu tarkemmin, onko esimerkiksi lihaksistossa jotain vaurioita ja kuinka pahoja.

- Tarkempia tietoja saamme huomenna, nyt ei auta kuin odottaa, Malinen toteaa.

 

Luettu 803 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309