ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 10 huhtikuu 2015 23:39

RoPS:lle heti kauden alkuun matokuuri suomalaisesta jalkapallosta

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura saa heti Veikkausliigakauden alkuun todellisen ”superviikon”. Tulevana sunnuntaina RoPS avaa liigakauden kotikentällään viime kauden Suomen mestaria Helsingin Jalkapalloklubia vastaan. Viikolla joukkue matkustaa Suomen cupissa Turkuun Interin vieraaksi ja viikon kuluttua sunnuntaina liigassa vastassa on viime kauden hopeajoukkue SJK Seinäjoella.

- Kyllähän me saamme nyt heti tähän kauden alkuun todellisen matokuurin suomalaisesta jalkapallosta. HJK, Inter ja SJK viikon sisällä vastassa, eipä tuota juuri kovempaa kauden alkua voisi enää olla. Joudumme varmasti käyttämään pelaajarotaatiota tuollaisessa otteluruuhkassa, RoPS-valmentaja Juha Malinen päivittelee joukkueensa kauden avausviikkoa.

Malisen ja RoPS:n onneksi käytössä ovat pitkäaikaispotilas Jean Fridolin Nganbe Nganbea lukuun ottamatta kaikki joukkueen pelaajat, joten pelaajarotaatioon on myös hyvä mahdollisuus.

- On todella hyvä, että meillä on kaikki miehet pelikunnossa näin kauden avauksessa. Siitä tulee hyvä fiilis ja se myös osoittaa, että jotain on harjoittelukaudella tehty oikein. Pelaajatilanne meillä on siis todella hyvä tällä hetkellä, Malinen myhäilee tyytyväisenä.

RoPS-luotsi Malisen mielestä RoPS on etuoikeutetussa asemassa, kun pääsee heti liigakauden alkuun pelaamaan sarjan suurinta suosikkia vastaan. Viikko sitten Liigacupin finaalissa HJK oli samojen joukkueiden kohtaamisessa parempi 2-0 lukemin ja nyt kuluneen viikon aikana molemmat joukkueet ovat varmasti tutkineet tarkasti videoita tuosta kohtaamisesta.

- Me emme olleet huonoja Liigacupin finaalissa, ensimmäinen HJK:n maali tuli vain liian aikaisessa vaiheessa ja vähän liian helposti. HJK:n kaataminen vaatii meiltä hyvää sitoutumista nopeisiin tilanteiden vaihtoihin, mehän olimme edellisessä kohtaamisessa hävinnyt osapuoli ja meidän tulee siis miettiä peliimme muutoksia, Juha Malinen toteaa salaperäisesti.

Malisen mukaan HJK:lla on aineksia siihen, että nyt on kasassa kaikkien aikojen HJK. Maalivahti Daniel Örlundin hankinta näyttää menneen nappiin ja joukkueen toppari-osasto sekä keskikenttä vilisee maajoukkuemiehiä.

- Huomionarvoisia ovat myös ”japsihävittäjät”, jotka tekevät kärjessä tuhoisaa työtä. Mike Havenaar kokonsa puolesta monipuolistaa hyökkäyksiä, miehellä kun on vielä erinomainen kosketus palloon ja motoriikka noin isoksi mieheksi. Atomu Tanaka taas häärii taidokkaasti hänen ympärillään järjestellen tilanteita, RoPS-luotsi Juha Malinen kehuu vuolaasti vastustajan hyökkäyskaksikkoa.

 

Luettu 644 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309