ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 02 huhtikuu 2015 17:24

Malinen: ”RoPS:lle tarjolla ikimuistoinen pääsiäinen”

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Pääsiäislauantaina Rovaniemen Keskuskentällä pelattava jalkapallon Liigacupin finaali tulee olemaan monella tapaa uniikki tapahtuma. Koskaan aiemmin ei Liigacupin finaalia ole pelattu näin pohjoisessa eikä näin talvisissa olosuhteissa. Rovaniemen Palloseura saa pohjoisen hankien keskelle sulaneelle hyväkuntoiselle tekonurmelleen vieraaksi jalkapallon suomalaisen suurseuran, Helsingin Jalkapalloklubin. Tarjolla olisi kotijoukkueen pelaajille ja faneille siis sellainen tapahtuma, joka ei koskaan unohdu heidän mielistään.

- Kyllähän nyt on RoPS:lle ja RoPS-faneille tarjolla ikimuistoinen pääsiäinen. RoPS pelaa kotiareenallaan Liigacupin finaalissa nousevan uuden katsomon varjossa ja vastassa HJK ykkösnyrkillään, sellaisella jota ei vielä ole tällä kaudella kehissä nähty. Uskonkin, että urheilukaupungin maineessa oleva Rovaniemi herää tähän ainutlaatuiseen tapahtumaan, maalailee RoPS-valmentaja Juha Malinen tunnelmiaan ennen edessä olevaa kauden aloittavaa tärkeää ottelua.

Malisen mukaan RoPS on päässyt hyvin valmistautumaan cupin loppuotteluun, viime viikolla joukkue kohtasi Tallinassa FC Floran ja eilen kotikentällä IFK Luleån. Muutenkin RoPS-luotsi on tyytyväinen siitä, että joukkue on menestynyt Liigacupissa näin hyvin, sillä sen tuomat kunnon ottelut ovat olleet erittäin tärkeitä joukkueelle sen valmistautuessa kohta alkavaan Veikkausliigakauteen.

- Emme olisi rahallakaan saaneet tällaista valmistautumista alkavaan kauteen, kun nyt olemme Liigacupin menestyksen myötä saaneet. Lauantain finaaliin emme saa ehkä ihan ykkösnyrkkiämme kentälle, sillä joillain pelaajilla on ollut pieniä vaivoja viime päivinä. Kova porukka meiltä kuitenkin kentälle finaaliin marssii, hehkuttaa tyytyväinen RoPS-luotsi.

RoPS:n israelilais-kanadalainen maalivahti Tomer Chencinski odottaa myös lauantain finaalista kovaa ottelua.

- Meillä on ollut pitkä valmistautumisjakso kautta varten ja finaali on myös hyvä avaus reilun viikon päästä alkavaa Veikkausliigaa ajatellen. Henkilökohtaisestikin ottelu on minulle tärkeä, sillä en ole aiemmin urallani pelannut missään cup-finaalissa. Odotan innolla että pääsemme kentälle, varmaotteinen RoPS-vahti tuumaa.

Miehen mukaan joukkue on valmistautunut hyvin sekä fyysisesti että henkisesti otteluun ja on valmis kohtaamaan HJK:n.

- Meidän pitää vaan olla heti alusta valmiina, niin voimme voittaa ottelun. Minulla ainakin on kova voittamisen halu ja olen varma että sama tunne on koko joukkueella. Haluamme päästä ottelun jälkeen nostamaan pyttyä, joukkueen kapteenistoon kuuluva Chencinski sanoo.

Liigacupin loppuottelu RoPS - HJK 4.4.2015 klo 15 Keskuskentällä.

 

Luettu 1041 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309