ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 19 maaliskuu 2015 08:37

Keskuskenttä on pelikunnossa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Kolapartio teki keskuskentällä hyvää työtä ja se takaa RoPSin harjoitusottelun onnistumisen perjantaina iltapäivällä. Kuvassa kolan kimpussa Tero Turtiainen. Kolapartio teki keskuskentällä hyvää työtä ja se takaa RoPSin harjoitusottelun onnistumisen perjantaina iltapäivällä. Kuvassa kolan kimpussa Tero Turtiainen. Kuva: Jouni Porsanger

Rovaniemen Palloseuran Veikkausliigajoukkueen pelaajat kirmaavat ”Keskarilla” kuin vasikat kevätlaitumella. Joukkue pääsi keskiviikkona pois pimeästä ja ahtaasta Ounashallista kevään ensimmäisiin harjoituksiin lumesta vapautetulle kentälle. Lunta on isoina kinoksina kentän reunoilla, mutta muoviviheriö on huippukunnossa.

RoPS aloitti treenit ulkona ja AC Oulu saapuu kylään perjantaina.

– Onhan tämä mahtavaa, raikasta ulkoilmaa ja valoa. Tekonurmi on myös paljon pehmeämpi, kuin hallissa, keskikentän kenraali Antti Okkonen iloitsee.

– Saamme jatkaa alkuperäisen ohjelman mukaan, päävalmentaja Juha Malinen huokaa tyytyväisenä.

VIELÄ MAANANTAINA tilanne näytti toivottomalta. Kentällä oli kymmeniä senttejä lunta. Malinen turvautui viime kevään tapaan RoPSin uskollisiin kannattajiin ja pyysi Twitterissä kolapartiota talkoisiin.

Kutsuun vastattiin ja tiistaina toista kymmentä RoPSin kannattajaa kolasi kentän puhtaaksi. Talkoisiin osallistui myös RoPSin pelaajia.

– Rovaniemeltä löytyy vielä vanhaa urheiluseurojen talkoohenkeä. Siitä iso kiitos kaikille, jotka kentällä tiistaina kävivät.

Ilman talkooväen apua RoPS ei olisi päässyt tällä viikolla Keskuskentälle ja perjantain AC Ouluharjoitusottelu olisi pitänyt perua.

– On tuolla sosiaalisella medialla hyvätkin puolensa. Käytän Twitteriä, koska siellä ihmiset toimivat rehdisti omilla nimillään. Netin keskustelupalstoilla, kuten Futis Forumilla nimimerkin takana luuraavat henkilöt eivät herätä kunnioitustani, Malinen kertoo.

Keskuskenttä on nyt kunnossa, mutta loppuviikoksi on ennustettu kylmempiä kelejä.

– Ei ole epäilystäkään, etteikö kaupunki tekisi kaikkensa taatakseen meille hyvät ja turvalliset olosuhteet. Koska perjantaiksi on luvattu pakkasta, on kentän lämmöt pidettävä tarpeeksi isolla, ettei pinta jäädy ja kenttä käy vaaralliseksi, Malinen toivoo.

MALINEN PITÄÄ Ykköseen valmistautuvaa AC Oulua sopivana harjoitusvastustajana.

– Taitava joukkue, joka pyörittää hyvin palloa, on meille hyvä vastus tähän paikkaan.

Kentällä nähdään myös RoPSin tuore tähtihankinta, Suomen U21 maajoukkueen kapteeni Moshtagh Yaghoubi. Maaliskuun lopulla mies pelaa maaottelut Kazakstania ja Luxemburgia vastaan.

Harjoitusottelu RoPS – AC Oulu alkaa perjantaina kello 14.00 Keskuskentällä.

Markku Saukko
© 2015 Lapin Kansa

 

Luettu 1565 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309