ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 25 helmikuu 2015 11:44

”Boris” Kokko palaamassa RoPS:aan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Kolme edellistä kautta Rovaniemen Palloseuran kärkipelaajana häärinyt Aleksandr ”Boris” Kokko on palaamassa Rovaniemelle ja RoPS:n riveihin. Mies esiintyy jo tänä iltana Oulussa pelattavassa Liigacupin ottelussa FC KTP.tä vastaan RoPS:n riveissä.

- Asiat on käytännössä Boriksen kanssa sovittu, mutta illalla Oulussa nähdään miehen tämän hetkinen kunto, kertoo RoPS:n urheilujohtaja Jari Ilola.

”Boris” Kokko itse on tyytyväinen paluusta Rovaniemelle, onhan hänellä hyvät muistot kolmesta aiemmasta RoPS-kaudestaan.

- Erittäin hyvillä fiiliksillä olen palaamassa RoPS:aan. Kolme hyvää vuotta siellä on takana ja toivottavasti useampi edessä, ”Boris” kommentoi asiaa junassa matkalla Ouluun Liigacupin otteluun.

RoPS:n riveissä Oulussa pelaa myös torniolaislähtöinen, TP-47:n kasvatti Iiro Vanha. Parikymppinen nuorukainen on treenannut RoPS:n kanssa kuukauden päivät ja saa Oulussa mahdollisuuden antaa näyttöjä ottelussa.

- Iiro on osoittautunut tunnollisuutta, aktiivisuutta ja aloitteellisuutta, siksi hän on ansainnut ottelussa näyttömahdollisuuden, RoPS-valmentaja Juha Malinen kertoo keskikentällä pelaavasta Vanhasta.

 

Luettu 940 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227