keskiviikko, 25 helmikuu 2015 11:44

”Boris” Kokko palaamassa RoPS:aan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Kolme edellistä kautta Rovaniemen Palloseuran kärkipelaajana häärinyt Aleksandr ”Boris” Kokko on palaamassa Rovaniemelle ja RoPS:n riveihin. Mies esiintyy jo tänä iltana Oulussa pelattavassa Liigacupin ottelussa FC KTP.tä vastaan RoPS:n riveissä.

- Asiat on käytännössä Boriksen kanssa sovittu, mutta illalla Oulussa nähdään miehen tämän hetkinen kunto, kertoo RoPS:n urheilujohtaja Jari Ilola.

”Boris” Kokko itse on tyytyväinen paluusta Rovaniemelle, onhan hänellä hyvät muistot kolmesta aiemmasta RoPS-kaudestaan.

- Erittäin hyvillä fiiliksillä olen palaamassa RoPS:aan. Kolme hyvää vuotta siellä on takana ja toivottavasti useampi edessä, ”Boris” kommentoi asiaa junassa matkalla Ouluun Liigacupin otteluun.

RoPS:n riveissä Oulussa pelaa myös torniolaislähtöinen, TP-47:n kasvatti Iiro Vanha. Parikymppinen nuorukainen on treenannut RoPS:n kanssa kuukauden päivät ja saa Oulussa mahdollisuuden antaa näyttöjä ottelussa.

- Iiro on osoittautunut tunnollisuutta, aktiivisuutta ja aloitteellisuutta, siksi hän on ansainnut ottelussa näyttömahdollisuuden, RoPS-valmentaja Juha Malinen kertoo keskikentällä pelaavasta Vanhasta.

 

Luettu 927 kertaa