ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 30 tammikuu 2015 16:51

Nganbe Nganbe siirtyy RoPS:n riveihin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Kamerunilainen 26-vuotias liukasliikkeinen hyökkääjäpelaaja Jean Fridolin Nganbe Nganbe on allekirjoittanut Rovaniemen Palloseuran kanssa vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Nganbe Nganbe pelasi viime kaudella Veikkausliigaa Vaasan Palloseurassa.

- Kyseessä on mies, jonka tunnen erittäin hyvin. Valmensin vuonna 2010 AC Oulua ja Nganbe Nganbe tuli ensi kertaa silloin Kamerunista Suomeen ja AC Ouluun. Siitä lähtien olemme pitäneet yhteyttä ja toisen kerran valmensin häntä osan kautta FC Lahdessa toissa vuonna, kertoo RoPS-valmentaja Juha Malinen pelaajasta, jolla on 60 ottelun verran Veikkausliigakokemusta.

Malisen mukaan Nganbe Nganbe on pelaaja, joka tuo RoPS:n joukkueeseen luovuutta ja yllätyksellisyyttä.

- Vaikka viime kausi Vaasassa ei aivan onnistunutkaan, niin hän on pelaaja jolla on pelaajana isot voimavarat. Kyseessä on hyvin vahvasti viime pelivuosien ja avioliiton kautta suomettunut pelaaja, jota melkein voi jo kutsua kotimaiseksi pelaajaksi, naurahtaa Malinen ja kertoo Nganbe Nganbella olevan rovaniemeläisen vaimon.

Nganbe Nganbe pelasi aikoinaan muutaman ottelun Kamerunin alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa viimeistellen niissä kaksi maalia. Malisen mielestä kyseessä onkin hyvin lahjakas pelaaja.

- Hän tuo hyvää yllätyksellisyyttä meidän joukkueeseen. Pelipaikoiksi hänelle sopivat niin laitahyökkääjien paikat kuin kymppipaikkakin, RoPS-luotsi toteaa tyytyväisenä syntyneeseen sopimukseen.

Nganbe Nganbe itse on myös todella tyytyväinen aikaansaatuun sopimukseen.

- Olen enemmän kuin motivoitunut pelaamaan RoPS:ssa. Aion antaa joukkueelle kaikkeni ja pelata hyvää jalkapalloa. RoPS on motivoitunut joukkue ja joukkueen valmentaja on hyvä, mies toteaa innostuneena.

Nganbe Nganbe itse toteaa viime kauden Vaasassa olleen pettymyksen monien pienten vaivojen vuoksi. Tulevasta RoPS-kaudesta hän odottaa jälleen hyvää.

- Olen ylpeä RoPS-pelaaja ja luotan joukkueeseemme, jossa on monia hyviä pelaajia, iloitsee myös Puolan pääsarjakokemusta omaava kamerunilaispelaaja tulevasta kaudestaan Rovaniemellä.

 

Luettu 1207 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227