ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 08 joulukuu 2014 15:07

Ville Saxman jatkaa RoPSin liigamiehenä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Ville Saxman Ville Saxman

Kaksi kautta Rovaniemen Palloseuraa edustanut Ville Saxman on tehnyt RoPSin kanssa ensi kauden kattavan jatkokontrahdin.

Saxman on 25-vuotias ”joka paikan höylä.” Saxman on pelannut uransa pääosin puolustavana keskikenttäpelaajan. Viime kaudella päävalmentaja Juha Malisen palapelissä Saxman löysi kuitenkin paikkansa laitapuolustajana, ja pelasikin uudella tontillaan erinomaisen sesongin. Saxman oli RoPSin ainoa pelaaja joka pelasi kaikki 33 Veikkausliigaottelua.

– Hieno juttu, että saimme sopimuksen valmiiksi hyvissä ajoin, ja voin rauhassa keskittyä ensi kauteen, Saxman juttelee.

– Jos syksyllä kävi selväksi, että seura haluaa minun jatkavan täällä ja myös minulle RoPS oli ykkösvaihtoehto. Sitten olemme vain sorvailleet sopimuksen yksityiskohtia.

RoPSissa ”Sax” on pelannut yhteensä 81 virallista ottelua. Veikkausliigaotteluita Ylivieskan Pallon kasvatilla on vyöllään kaikkiaan 128 joissa hän on osunut maalikarmien väliin viisi kertaa. Ennen napapiirille siirtymistään Saxman edusti kolme kautta Myllykosken Palloa.

Saxman on ollut tyytyväinen uuteen pelipaikkaansa.

– Oli mielenkiintoinen juttu vaihtaa pelipaikkaa tässä vaiheessa uraa. Sopeuduin pakiksi hyvin ja jatkan sillä tontilla. Viime kausi oli henkilökohtaisesti hyvä, mutta joukkueen sijoitus oli kova pettymys.

Saxman uskoo RoPSin saavan kokoon kilpailukykyisen joukkueen.

– Kasassa oleva runko on hyvä vaikkei sopimuksia vielä hirveästi ole. Uskon, että ensi kaudella taistelemme kunnon sijoituksista.

Juha Malinen iloitsi tuoreesta jatkopahvista.

– Hyviä uutisia. Ville on vahvasti rovaniemeläistynyt ja hänenlaisiaan pelaajia tahdomme joukkueeseen. Hänellä on hyvä liigakokemus ja asenteellisesti hän on erittäin vahva. Ville on ollut hyvä allround-pelaaja, mutta viime kaudella löysimme hänelle oikein pelipaikan laitapakkina ja uskon, että pelipaikan vakiinnuttua hän voi vielä ottaa uusia kehitysaskelia, päävalmentaja kertoo.

- On tärkeää, että puolustuslinjan avainpalikat on kasassa jo tässä vaiheessa talvea, Malinen tähdentää.

RoPSilla on nyt kasassa yhdeksän pelaajasopimusta.

Markku Saukko
© 2014 Lapin Kansa

 

Luettu 2225 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309